újabb események régebbi események további események
23:50
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
22:50
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
11:19
Tündér módosította a naplóbejegyzését
11:17
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Amikor felébred a vágy 2.

2020. január 15. - Látogatók száma: 38

A második randin nem kerülgettük egymást, mint az elsőn, úgy tűnt csak percek teltek el, odaadtad az ajándékodat a névnapomra, majd az ágynak álltam háttal, te azt mondtad hiányoztam, hanyatt döntöttél, és miközben lehúztad rólam az utolsó ruhadarabot, azt mondtam, te is hiányoztál, de sosem árultam volna el, ha te nem mondod. És aztán aznap délután, ott a karjaidban megpihenve úgy éreztem, most már kicsit szeretlek is, nem szerelemmel még, de kezdelek megszeretni, ám eszemben sem volt elárulni, nehogy megijedj és világgá szaladj. De rám néztél és kérdezted, hogy mi van? Mondtam: semmi... És ez olyan semmi volt, amiben minden benne volt. Minden jó érzésem, amivel nem akartalak megijeszteni. Láttam, hogy vesztésre állok.

De emlékszel, amikor azt mondtam neked, hogy nem fogok azért nem szeretni, mert belebotlok pár erre alkalmatlanba? Ez neked annyira tetszett akkor, hogy még pólóra is nyomtattad nekem. Nem érdekel, ha egyszer talán fájni fog, mert az rosszabb, ha meg sem élhetem, vagy el kell titkolnom, hogy már rég több vagy nekem, mint az elején gondoltam volna. Tudom, megígértem, hogy nem leszek szerelmes, ne aggódj miatta, és akkor komolyan is gondoltam, de már most tudom, hogy nem fogom tudni betartani az ígéretemet. Nem direkt csináltam és nem akartam csalódást okozni neked. Egyszerűen éreztem, hogy nem tesz jót nekem, ha nem lehetek veled őszinte ebben is, ahogyan minden másban. Ha vissza kellene fojtanom. Ha elfojtanám, csak rosszabb lenne. És inkább kockáztattam, míg még éppen csak kezdelek megszeretni, és gondoltam, hogy tájékoztatlak erről a tényről, hogy ha akarsz most fuss el, de ha tudnám sem akarnám megállítani az irántad bennem szép lassan kialakuló érzéseket. De azt mondtad, hogy nem vagyok nyomulós, nem akaszkodok rád, nem terhellek hülyeségekkel, nem hisztizek, hogy megint miért nem velem foglalkozol, nincs vegyél el feleségül, mikor költözünk össze, hol vegyünk házat, mikor veszel el, stb. Most még nem hiszed, hogy menekülnöd kéne. Mire rávágtam, hogy ó, ha ezek a menekülés feltételei, akkor szerintem le fogsz gyökerezni mellettem. És akkor még viccesen hozzátetted, hogy az is válóok, ha hízol mellettem.

És a második randin kakaspörköltet főztem nokedlivel és almáspitét sütöttem a kedvedért, pedig nem vagyok egy nagy sütőmester. És amikor ettünk, azt mondtad, most már ettünk is együtt, szexeltünk is, aludtunk is együtt, már majdnem olyanok vagyunk, mint a házasok. Aztán hozzátetted, hogy nem, mert még nem veszekedtünk. De megegyeztünk abban, hogy egyikünk sem szeret veszekedni, viszont mindketten morgósak vagyunk.

Folyt. köv.

#visszafogottvenusz

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: