újabb események régebbi események további események
14:01
GregorywrarD regisztrált a weboldalra
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

EZOTERIKA – Ez ott Erika

Látogatók száma: 372

Minden eddigi tradíciót, ideálképet félretolva nyomulni kezdtem egy új úton, az ismeretlenség egy új emberi kontaktus felé.
Eddigi jókora élettapasztalatom kialakított bennem egy eszményképet, amihez igyekeztem ragaszkodni a társam kiválasztásánál.

Elsődleges szempont, az anatómia előnyei és az egyenlőség, demokrácia miatt, a hozzám illő magasság 165-175 cm. Második szempont, az arányos teltség, a súly 50-65 kg, kicsi, közepes mellekkel. Természetesen a kor sem közömbös, de itt a legnagyobb a szórás, mivel kortól függetlenül találkoztam idegesítően naiv és irígylésre méltó, kiemelkedően magas intelligenciájú hölggyel. (38-48) Az eddigi partnereim szinte valamennyien világos (kék, zöld, szürke) szeműek és világos (szőke, világos barna) hajúak voltak. Igazán a fiúsan rövid frizurákkal sem vagyok kibékülve. Néha engedve az erőszaknak, próbaként, kapcsolatot létesítettem a tolerancián kívüli partnerekkel, de nem igazán tudtam önfeledt szerelembe esni. Így fájó szívvel mondtam le még a fantasztikusan jó, de számomra lélek nélküli szexuális légyottokról is.

A következőkben leírt rendhagyó kapcsolatot nem a társkeresés motiválta. A munkahelyemre új, érdekes munkaerő nyert felvételt. Sem első, sem sokadik pillantásra se éreztem volna kívánalmat iránta, a fent ismertetett nőideálom miatt.
Számomra egy kislánynak, játék babának tűnt a 150 cm-es magasságával. De kortól, nemtől függetlenül szeretek beszélgetni érdekes, intelligens emberekkel vagy szívesen szívom magamba érdekfeszítő témáikat.
Sokunk számára ismeretlen világ tárult elém Erika előadásaiban, az Ausztráliában töltött éveiről, amiket számtalan fotóval is illusztrált. Ráadásként, még - a szimpatizált, de számomra szintén ismeretlen témában, - az ezoterikában, nagyfokú jártasságról tett tanúbizonyságot.

A munkaidőben való elmélyült eszmecsere lehetetlensége, illetve a kollégák irigykedése miatt is találkozót beszéltünk meg. Az elsődleges összekacsintás során fény derült arra, hogy mindketten imádjuk a pancsolást. Ezért a randi helyszínéül az egyik termálvizes strandfürdőt javasoltam. De olyan érzésem volt, mintha Erika ezt telepatikus úton sugalmazta volna felém az ezoterikus képessége folytán. Ezt megerősítette az árulkodó testbeszéde is.

Már korábban, több kedves hölggyel sikerült a víz, súlyt könnyítő közegében, kellemes órákat átbeszélgetni.
Olyan rendkívüli élményekhez juthatunk a medencében, amit csak az tud elhinni, magáévá tenni, aki maga is megpróbálta.
Tehát a hazai pálya előnyével kalauzoltam a mit sem sejtő Erikát. A pénztárnál kabint is kértem, hogy az esetleges együtt vetkőzés esélyét se szalasszam el. Ha ezek az egy négyzetméternyi helyek beszélni tudnának, a medencéket már nem is említve.

Első meglepetésem az volt, amikor a bejáratnál udvariasságból előre engedett hölgyem, céltudatosan ment a kabinos öltöző irányába. Úgy látom ez nem csak nekem hazai pálya. Nagy rutinra vallóan, nem az elsők, a nagy forgalom mellettiekből választott, hanem a legeldugottabb sarokban lévőt. Na, most aztán emberemre akadtam alaposan!
Magunkra zárva a fülkét belekezdtünk egymás szorosabb feltérképezésébe.
Azonos cél motiválhatott mindkettőnket, mert egyikünk részéről sem hangzott ellenvetés a történések miatt.
Kicsit belefeledkeztünk a valós, pancsolási célunk helyetti testnedvcserébe.
Egy ideig talán tudtam kontrollálni az általunk keltett hangokat, de azután talán az sem zökkentett volna ki minket, ha a május elsejei felvonulás haladt volna el az ajtó előtt.
Az a röpke óra hamar elszállt. Kissé lenyugodva remegő vádlikkal mentünk zuhanyozni.

A medencében finom 38 fokos víz fogadott bennünket. Az élménybeszámoló közben folyamatosan masszíroztuk, simogattuk egymást. Az élménymedence pezsgő buzgárjára ülve kellemesen telt az idő. Egy „hirtelen” ötlettől vezérelve, szemből a combjaimra ültettem a kis kéjencemet. Izgató érzés volt a víz, a buborékok mozgása is. De még izgatóbb volt, hogy fürdőruháink éppen ott találkoztak, ahol a legnagyobb vérbőség feszített bennünket. Egyszer csak hirtelen elapadt Erikám beszéde! Éppen akkor, amikor a félrehúzott ruciánál az édes résbe csúsztattam magam! Alaposan belé helyezhettem a bizalmamat, mert egy halk kéjsikoly hagyta el az ajkait. De nem a nem létező szárazság, hanem a meglepetés körülménye, az izgató behatolás miatt.
Kívülálló az eddigiek során még soha nem mutatta, hogy sejtelme lenne a habok közt zajló súrlódásokról. Talán azért, mert sikerült természetesen a hullámzással szinkronban mozogni. Illetve a mimikánknak sem engedtük az árulást, a bennünk felszínre törő érzéseinket kimutatni. Az érzés leírhatatlan! A környezet szemmel tartása miatt lassan jutottunk el a csúcsokra, ahol hosszan elnyúló orgazmusok követték egymást. Már a delet is elütötte az óra.

Javasoltam, egy finom ebéddel tegyünk pontot az „I”-re. De rosszul gondoltam, mert az nem a pont az „I”-re volt, hanem vessző a bevezető, bemelegítés végén, amit többszöri vízi torna, „testnedvelés” követett. Alaposan sikerült megszabadulni a bennünk rejlő feszültségektől. Mindketten széles mosollyal konstatáltuk, hogy a több órányi ázás alaposan gyűrötté tette több helyen a bőrünket. De az arcunk, viszont teljesen kisimult a totális kielégüléstől!

Valami, azért kissé elszomorított. Abból a tengernyi információból, élménybeszámolóból csak halványan emlékszem. Kisiskolás koromban belém plántálták a koszorús költőnk gondolatát. Mégpedig, hogy „az ismétlés a tudás anyja!„ Erika szerint is rekonstruálni kell, minél hamarabb a történteket, nehogy a feledés homályába merüljenek azok.

A cikket írta: Lakyluck

7 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Nagyon jó! Velem azért nem eshetet volna meg az eset,mert nem tudok csendben maradni, eléggé hangosan kapkodom a levegőt,aktus közben. Valószínű,hogy a medencében lubickoló emberkék megmerevedtek volna !
Elkezdtem olvasni, fogalmam nem volt, hogy Te írtad...aztán később azt hittem rólam szól, majd megkönnyebbültem, hogy mégsem, de akkor már tudtam, hogy Te írtad!! ;-)) És a végén igazam lett!! Húú, a strandon a tömegben megtenni...annyira jóóóóóóóóóóóóó ;-)) Na persze nincs kielégülés, csak egy kis játék az egész!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: