újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Ami gondot okozhat egy kapcsolatban

Látogatók száma: 44

A pénzre gondoltam mint megrontóra. Ha van akkor sok esetben azért mert ... de ezt majd bővebben kifejtem. Ha nincs akkor meg azért mert... ezt is!

Szóval kezdjük ott, hogy akinek van pénze és ez megmutatkozik a külsőségekben is azoknak azért ronthatja meg az életüket vagy akár a kapcsolatukat a pénz mert mindig arra kell gondolni ha egy nő/ férfi közeledni próbál hozzá, hogy lehetséges, hogy a pénze miatt akar csak vele lenni ??! Ezt hívják érdek kapcsolatnak. Sajnos a mai világban ebből elég sok van. Nekem ne mondja senki sem azt, hogy egy 20 év körüli lány vonzódik egy nagypapa korú öregemberhez. Ha igen akkor ott valami bibi lehet... de nem ítélem én el őket.
Sokkal inkább engedi sejtetni a dolog azt, hogy csupán a pénz a vagyon miatt van együtt és nem azt öreg bácsika ragyogó szépsége miatt. De ugyan ezt le lehetne írni fiatal fiú idős nő példájával is.

Ahol meg nincs pénz az azért rontja meg vagy el a kapcsolatot mert megmérgezi a mindennapokat a nincstelenség amiből adódóan napi szintű viták és veszekedések alakulnak ki. Amik alapesetben nem lennének ha lenne elegendő pénz.
Bár az már egy másik kérdés , hogy mi az elegendő:)

Egyszóval szerintem sokkal jobb lenne az élet ha nem lenne az a fránya pénz!

A cikket írta: H.Norbert

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Az utóbbi nézetedet vallom,jobb lenne ha nem lenne pénz!
Köszönöm Ginesz.
Norbi, jo a cikked, a pénz egy szükséges rossz dolog, amin nem tudunk változtatni. De azon szerintem igen, hogy az embereknek nem kellene ennyire pazarló életet élni....
Ez így van Kati!
Tünde akkor még jó, hogy én elkezdtem írni róla:)
Cserekereskedelem...már régóta szorgalmazom :-)))
Csodálkoztam eddig, hogy nem voltak cikkek a pénzről, pénztelenségről, annak beosztásáról stb...
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: