újabb események régebbi események további események
23:50
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
22:50
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
11:19
Tündér módosította a naplóbejegyzését
11:17
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

A hastáncos lány

2018. március 14. - Látogatók száma: 36

Ő, a táncoló lány tegnap készült ajándékba.

Úgy esett a dolog, hogy Zs. ajándékot szeretett volna valakinek, valami egyedit és kézművest, és nézegette a himesi boltban a munkáimat, de nem talált pont személyre szabottat. Másnapra. Úgyhogy írt nekem, én pedig megnéztem fészen, hogy kinek is készül az ajándék, hogy valóban személyre szabott legyen. Először Zs. kiválasztotta a táblát, amire az alkotásom került.
Azt már tudtam, hogy mi a szívügye, úgyhogy a hastánchoz választottam róla fotót, amit el tudtam képzelni mesésnek... Aztán egy kis csiszolás, rajzolás egyből a falapra, kihagyva a papírra rajzolós vázlatot, mert mindig a legelső vonalaim a legjobbak, ezt azért tudom magamról. A táncoló lánynak olyan szép vonalai vannak, hogy nagyon jó volt őt lerajzolni, egyszerűen tökéletes. És persze mesefigurásra vettem az egészet, ami kezd kialakulni hogy ez lesz az én stílusom.
Szóval felrajzolva, majd pirográffal beleégetve, és utána festve. A virágok színét a kedvenc színére akartam festeni, ami Zs. szerint a púderrózsaszín... aham... én meg a púder... szóval... na... Google a barátnőnk és megtaláltam a színt, utána próbáltam kikeverni a meglévő pinkkel és fehérrel, egy kis ezüst csillámot hozzáadva. A többi színnel viszonylag szabadon bántam, és ki is lett festve.
Ma este, mikor ezt olvassátok, az ajándék már célba is ért, nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan tetszik neki.
Zs-nak és az anyukájának mindenesetre nagyon tetszett, és szerintük hasonlít is. Remélem, hogy a táncoló lány belső örömét sikerült megjeleníteni...

Pirós barátnőmnek mutattam már, és idézném az első reakcióját, ami nagyon jólesett: "Szerintem nagyon jól megcsináltad :D Bármiből tudsz mesefigurát csinálni.. Hihetetlen!"

Szóval... ki szeretne még mesefigurát ajándékba, vagy esetleg önmagáról? :D :) ;)

A cikket írta: Virág

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: