újabb események régebbi események további események
23:50
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
22:50
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
11:19
Tündér módosította a naplóbejegyzését
11:17
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Péniszkagyló

2015. augusztus 14. - Látogatók száma: 79

Ha mindenképpen régimódi telefon- azaz kagylós változatban akarjuk, akkor el kell fáradnunk a Csendes óceánhoz, jó esetben találkozunk vele az amerikai vagy a kanadai partokon, sekély vizekben. A kagyló a modern lakásínség áldozata, jóval kisebb héjak között kell tengődnie, mint amekkora ő maga. Az állat testének kétharmada egyszerűen kilóg, és itt jegyezném meg, hogy nem ez az egyetlen kétharmad, ami újabban gondot okoz. Az már csak a véletlen műve, hogy a kilógó rész pontosan olyan, mint egy jól megtermett – hát izé. A pénisz szót már sokan ismerik. A falloszt is. Legyen lingam, szanszkrit szavakkal talán még nem lehet a tökéletesen ártatlan kiskorúakat megrontani.

Vagy mégis? Pár napja olvastam, hogy egy ötéves perui kislánynak gyereke született – gyerek és gyereke jól vannak – a nagypapa (vagy dédpapa) is derűsen mosolyog, mert ugyan mi baja lehetne, ő csak szereti az unokáit, mind a tizenötöt.

A kagyló héja mindössze 15-20 centi, maga az állat 1 méter is lehet. Figyelemreméltó hosszúság, én szóltam! Befúrja magát az iszapba vagy a homokba, már ami a héjat illeti, a többi szabadon lengedezik – és igen, pontosan olyan. Seregnyi lingam a tenger fenekén. Persze az 1 méter csak afféle átlag, közönséges, érdektelen látvány. A rekorder 2 méter hosszú, és a súlya 8 kiló. Ezzel még a tapírt is maga mögé utasítja, pedig a tapír se panaszkodhat, legföljebb a tapírné, de az az ő baja. Legközelebb figyeljen jobban, amikor a reinkarnációs irodába átveszi a kiutalást. Újraszületés után nincs helye a reklamációnak.

A homárra se érdemes írogatni, a kedves kommentelők úgyis apróra szétszedik. Hihetetlen, hogy miket vágnak egymás fejéhez, így virtuálisan.

A homár lényege a kommentfolyam, nem a poszt.

A pénisz- vagy iszapkagyló lassan nő meg ekkorára, száz évig simán elél. Ehhez mindössze algákat kell kiszűrnie az óceán vizéből. A pénisz ugyanis nem azt csinálja, amit kellene, hanem szűr. Algát. Nem éppen ízletes, de meg lehet szokni, és állítólag mi is ezt esszük pár évtized múlva – ha ugyan nem csótányt vagy földi gilisztát, és ha az óriási lingamok hagynak nekünk a csemegéből. Egyelőre úgy látszik, hogy inkább nem hagynak. Élete során a nőstény 5 milliárd petét termel, és a szerencsés atya csak azért nem lesz öngyilkos, mert nem sok marad életben a kis drágaságok közül. Mondjuk, erősen relatív, hogy a Panopea generosa esetében mennyi a kevés, maradjunk annyiban, hogy a kihalás momentán nem fenyegeti.

A Panopeának nem igen van más ellensége, mint a tengeri vidra, a tüskés cápa és az ember. Közülük is csak az éhes. Az éhes ember úgy gondolkodik – illetve dehogy is gondolkodik, hiszen mondom, hogy éhes. Ott van az a rengeteg sok, khm, lingam, a szüleiknek mindegy, mert ízi kam, ízi gó, igaz, hogy az erkölcstan órán határozottan elítélik azokat, akik lenyelik, a törvények meg fáziskésésben vannak. Röviden, az éhes ember, vagyis a kínai, egyszerűen fölfalja. Mi az, hogy fölfalja, megfizeti a meglehetősen borsos árat – először is, mert státusz szimbólum, nekem arra is telik, hogy ezzel a kagylóval kápráztassam el az üzletfeleimet (a család érje be Erős Pistával íztelenített csirkehússal, szecsuani módra. Másodszor, de ez tényleg nagyon mellékes, nem is tudom, hogy érdemes-e megemlíteni, a péniszkagyló húsa „csúszós, lágy és édes.” Csodálatos lehet, maga a látvány is megéri – illetve az nem is, mert előbb forró vízbe helyezik a dögöt, és lehúzzák a bőrét, a maradék meg nem olyan gusztustalan, mint amivel annak idején Long Dong Silver John riogatta a pornószínésznőket.

A pecsenyét, ha ugyan szabad pecsenyének nevezni, fel is szeletelik, ami ellen LDSJ határozottan tiltakozna.

A Panopea fogyasztásának persze nem az a fő célja, hogy elverje az éhséget, ehhez bőven elég a nagy gőzgombóc is. A gazdag kínai azt reméli, hogy ettől nyeri vissza a fiatalságát, és neki is legalább akkora lesz, mint a tapírnak. Brit tudósok szerint a kagylóhúsban levő aminósavak serkentik a szex hormonok működését, és a magas cinktartalom hatására különösen sok tesztoszteron termelődik. Nem csodálkoznék, ha a közeljövőben az összes kínai férjet lecserélnék cinkvegyületekre -- a cinkvegyület nem marad ki éjszakára, nem jön haza pocsolyarészegen, nem tart vak komondort, amin az asszony áteshetne, és még számtalan előnye van.
Hát ezért olyan drága a péniszkagyló, no meg azért is, mert tök nehéz őket megtalálni. Kisipari módszerekkel órákig tarthat, amíg elcsípnek egy állatot. Okos emberek nagynyomású vízsugárral támadják meg az iszapot, ami a rejtőzködő lingamokat egyszerűen kimossa. Csakhogy a még okosabb emberek hevesen tiltakoznak: a tengeri farkak begyűjtése hozzátartozik az ősi indián kultúrához. Csak a megfelelő szertartások elvégzése után szabad begyűjteni! De mivel ezekre a szertartásokra már a kutya sem emlékszik, a péniszkagylókra határozottan rossz napok járnak, és az indián békepipa helyett a kínai vokban végzik.

A cikket írta: Müszélia

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2015. augusztus 15. 14:46

megtekintés Válasz erre: Sanda - 2015. augusztus 15. 10:48

A természet vadhajtása...evolúciós kisiklás:-)

a természetben nincs véletlen, mindennek van oka. legfeljebb mi nem tudjuk, hogy mi az.
2015. augusztus 15. 10:48
A természet vadhajtása...evolúciós kisiklás:-)
2015. augusztus 15. 10:07

megtekintés Válasz erre: vikibal - 2015. augusztus 15. 09:19

Köszi! Péniszkagyló nélkül az élet sokkal üresebb volt, érzem :) !
Fura dolog az evolúció....(vagy mi)

én is így voltam vele - lol.
2015. augusztus 15. 09:19
Köszi! Péniszkagyló nélkül az élet sokkal üresebb volt, érzem :) !
Fura dolog az evolúció....(vagy mi)
2015. augusztus 14. 18:55
Nagyon jóóóó
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: