újabb események régebbi események további események
15:40
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
12:14
Pillangó új bejegyzést írt a naplójába
22:52
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:17
Tündér módosította a naplóbejegyzését
07:16
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:04
Pillangó új bejegyzést írt a naplójába
20:43
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
19:58
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
06:49
Tündér módosította a naplóbejegyzését
06:46
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
06:24
Tündér módosította a naplóbejegyzését
06:22
Tündér módosította a naplóbejegyzését
06:22
Tündér módosította a naplóbejegyzését

Pincebogár

2016. január 9. - Látogatók száma: 37

Sokan mondják, hogy szeretik az állatokat, de ilyenkor biztosan nem gondolnak a pincebogárra. Nem szeretjük, pedig nem árt senkinek. Nem csíp, nem szúr, nem mérgez, még csak nem is büdös. Síri csendben lapul egy nyirkos, sötét helyen, és örül, ha békén hagyják. Igazából semmi rosszat nem lehet mondani rá azon kívül, hogy vegetáriánus. A vegák mindig felélesztik az embertársaik gyilkos ösztöneit. Ez valószínűleg azért van, mert a húsevők szinte kizárólag vegákkal táplálkoznak, és rögtön a vacsorájukat látják egy jámbor salátacsócsálóban.

Tény, hogy más bajok is vannak a pincebogárral, pl. nagyon öreg, saccperkábé 50 millió éves. A vénségek a társadalom ellenségei, direkt nem halnak meg, hogy sokáig el kelljen tartani őket. És 50 millió év erősen megterheli a nyuggerkasszát. Továbbá, a pincebogár nem is bogár, hanem rák. A hasonlóság az első pillantásra feltűnő. Tegyünk csak egy pincebogarat egy homár mellé. Jó, a pincebogár csak 15-20 mm, de E.F. Schumacher már megmondta, hogy a kicsi a szép. Ha ő mondta, akkor nincs vita, pofa be mindenkinek, csak a Finesz, és ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a pinceászkát. Jó, lehet, hogy nem olyan szép, mint egy homár, de augusztusi buszról nem disputálunk. Én pl. se a tányéromon, se az Andrássy úton nem szeretem a homárokat. Rontják a férjhez menési esélyeimet.

Begöndörödik a hajam, ha arra gondolok, hány férjem lehetne, ha ők is csatasorba állnak. Óriási buli lenne egymásnak ugrasztani ezt a sok anyóst. Ha van valami, amit szívesen gyűjtenék, hát az anyósokat. Ellenberger mit látok a tükörben? Bridget Jones-t a film elején. Mi ez, ha nem hátrányos diszkrimináció?

Megyek is, és feljelentem a homárokat.

De most tényleg, tehetek én arról, hogy nem vagyok olyan szép, mint egy pinceászka? Se szürke, se barna, se szabályos ovális, se két csáp a fejemen – mondjuk, a potroh elég fejlett. Pincebogári jogaimat sérti, hogy én soha nem nyerhetek egy szépségversenyen.

Lehetnék pl. Miss Láb valahol. Hét pár áttetsző lábam van, és az egyik fürgébb, mint a másik. Akkor is, ha költőtáskákat kell cipelniük. Nem Louis Vuitton, viszont tele vannak petékkel. Azé a pince, aki teleszüli.

Engem aztán nem kell felszólítani, hogy teljesítsem be az ászkaprincípiumot. A pince sem elég, behatolok a lakásba is, ha elég koszos. Csak azt nem értem, hogy miért üldöznek annyian. Amikor be tudom bizonyítani, hogy nem Louis Vuitton költőtáskával flangálok a száz holdas pagonyban, Ibizától Dubajig.

Eltekintve a fenti panaszoktól, a pincebogár élete igazán irigylésre méltó. Időről időre kibújik a bőréből – először a fenekét teszi szabaddá, aztán a fejét. A levetett bőrével nem szennyezi a környezetet; jó lesz az vacsorára. Tetőtől talpig új cuccban, jóllakottan, mi mást csinálhatna, mint – na, itt következik a 18-as karika. Kevés dolgon lehet annyira szívből röhögni, mint a net célirányos kérdésein: Elmúlt már Ön 18 éves? Ha még csak 17 éves és 364 napos, akkor az Ön számára nem lesz elérhető ez a videó. De most tényleg, látott már valaki olyan 10-12 éves, egészséges kisfiút, aki nem tudja, hogy ilyenkor melyik válaszra kell kattintani? Az Ön számára, muhaha. Szóval, a pincepasi nem vesztegeti az idejét udvarlással. Rámászik a pincecsaj hátára, és egy kicsit nyalogatja, hogy hangulatba jöjjön. Ha már erekcióba került a hangulat, a pincepasi akkurátusan beigazítja előbb a bal, majd a jobb oldali lyukba, aztán hadd szóljon. A művelet eltarthat tíz percig is; ha közben elunja magát, akkor a hét pár lábával a csaj hátán dobol.

Rejtély, hogy a csaj mivel üti el ezt a rengeteg időt, és miért hagyja, amikor pincebogáréknál még a nyuggereket sem kell eltartaniuk az új adózóknak.

Még nagyon sok feladat áll a jövő tudósai előtt. Szerencsére szorgalmasak, sűrűn látogatják a (bor)pincéket, hogy tanulmányozzák az ászkák titkos életét.

A cikket írta: Müszélia

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2016. január 9. 13:37
Ma már pincém sincs, ahol találkozhatnék velük... azelőtt láttam ilyen "jószágot" nem bántottak, így én sem őket... Nagyon ráérnek! :-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: