újabb események régebbi események további események
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Bográcsozás a családdal!

Látogatók száma: 22

Minden éveben összejövünk egy családi partira, ami szuper dolog főleg, hogy Józsikát a testvérei, akik csak féltestvérek szeretik. Minden évben meghívnak, úgy mint most is.
Főszakács is kell!

Sok gyerkőc és nagy beszélgetések, nevetgélés. Igen, ez kell az embernek, hogy érezze nincs egyedül! Jókedv és felüdülés, olyan emberekhez ellátogatni, akik szeretnek bennünket és persze mi is Őket!
Jó hangulat, gyerekek egymást nyúzzák és önfeledten játszanak! Mi meg főzünk, vagyis a főszakács, jót eszünk, iszunk és szórakozunk!

A kislányom felettébb jól érzi magát egy nagyon szép ház, szép kertjében és ami a legfontosabb gyerekekkel tele. A sógornőm egy tündér és bár nem vagyunk mindig együtt, de csípjük egymást. Legutóbb is órákat beszélgettünk főleg, hogy kint nagy meleg volt. A házban viszont jó hűvös, így bevackolódtunk oda és csevegtünk, a végén a nők mind ott kötöttek ki és családi kupak lett, nagyon jó volt! Nem is volt kedvem eljönni, a sógornőm egy nagyon pozitív ember, jó családanya és szépen élnek a férjével.

Reméljük az idő most is kegyes lesz hozzánk és jó időt produkál, hogy minél jobb legyen a kaja és, hogy kint lehessen mindenki!

A cikket írta: Orsolya

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Lányok! Kitűnő volt, egy pici volt csak esett az eső..., de a gulyás akkor is jó volt és a család, rokonok, barátok bent dumcsiztak és mikor kisütött a nap már kint is voltunk. Köszi a kedves hsz-ket! üdv Orsolya
Milyen volt? :)
Ginesz! Úgy legyen és legyen végre jó idő! Helló orsolya
Remélem, hogy ott nem fog esni az eső mint ahogy itt most éppen----jó szórakozást :-))
Kívánom, hogy nagyon jó időtök legyen és érezzétek jól magatokat majd! ;-)


Pussz,
Tündér:-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: