újabb események régebbi események további események
17:08
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
17:00
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
17:49
Tündér módosította a naplóbejegyzését
17:47
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Valóság

2010. június 21. - Látogatók száma: 27

Most megint egyedül vagyok itthon, mert Gábor elment a barátainkhoz, van egy kis férfias megbeszélnivalójuk. Engem is hívtak, mármint a feleségeik, ebédre meg ilyesmi. Csak közben úgy alakult, hogy a Tina megint lelépett a Benjivel csavarogni, ( régi kutyáink) mert nem vettem észre, hogy szökésben vannak miközben söpörtem a havat a kocsinkról. Így hát nem tudtam elmenni, mert itthon kell lennem, mikor visszajönnek a csavargók. De, ha őszinte vagyok akkor egyáltalán nem is bánom, hogy itthon maradtam. Gábor is kérdezte, hogy biztos direkt engedtem el a szökevényeket. De Ő teljesen megérti, hogy nem sok kedvem volt menni, mert nagyon a nyakamba szakadt a házimunka is. Most éppen a második mosást várom, hogy befejezze a gép.

Az egyedüllétről még azt tudnám mondani, hogy akkor szeretek különösen egyedül lenni, ha én választom a magányt. Mert tényleg jól esik, amikor nem nyaggat senki ha elegem van mindenből. Akkor viszont nem érzem jól magam, ha Gábor kórházban van és azért kell egyedül lennem. De még akkor is jobb nekem egyedül, mint emberek közt. Valahogy jobb szeretek egyedül szomorkodni mint társaságban. Nagyon befolyásolja a hangulatomat, hogy mi van a férjemmel. De tényleg nem rémisztenek el a gondolataim, sőt inkább leírni szoktam Őket.

Gábor. Polymyositis-e van. A mostani kezelést eléggé nehezen viselte, tovább, mint általában. De most már tűrhetően van. Sajnos sosem lesz teljesen jól, de már megtanultunk együtt élni vele. Sajnos ez a fajta autoimmun betegség, a Polymyositis - sokizom - gyulladás, gyógyíthatatlan az orvostudomány jelenlegi álláspontja szerint. Amúgy a teleket elég rosszul viseli, még én is érzem minden csontomat. Majd tavasszal jobb lesz, már csak két hónap a tél, ha nem is lesz még márciusban meleg, de legalább a virágok már nyílni fognak. Most nálunk 23 cm hó van. Tegnapelőtt megmérte Gábor. Nem mondom, hogy nem nehéz a prérin lakni, de nagyon szeretek. Bizonyos szempontból nehéz, pl. hogy nem tudok átmenni az 5 percre lévő üzletbe élesztőért, hanem be kell utazni Mohácsra. De az ember megtanul előrelátó lenni a bevásárlásaiban, vagy rugalmas lesz a főzési tervek változtatásában. Nekem már mindkettő megy-eget. Mondjuk, ha elfogy a kenyér reggelre és nem megyek aznap be a városba, akkor palacsintát sütök reggelire, ebédre meg krumplis vagy tésztás ételt. De vizet szerencsére nem kell húzni a kútból, mert van házi vízművünk. Azért fizikailag nehéz néha, de sok örömet ad és nagyon nyugodt hely. Sokkal jobb, mint egy 3. emeleti panellakás, azt is próbáltam már. Rögtön beleszerettem ebbe a helybe, és végül is én döntöttem mellette, mert Gábor még megnézett volna pár helyet. De aztán én nem akartam már többet megnézni, mert ez szerelem volt első látásra. S, akkor Gábor azt kérdezte, hogy ezt a házat szeretnéd, és én mondtam, hogy igen, és nem bántam meg. Olyan igazi otthon. Ha nem kéne dolgoznom, legszívesebben ki sem mozdulnék itthonról.

A cikket írta: Virág

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. július 2. 15:22

megtekintés Válasz erre: kiki64 - 2010. július 2. 07:20

nagyon tetszett az írásod
:)

Örülök, Kiki! :)
2010. július 2. 07:20
nagyon tetszett az írásod
:)
2010. június 22. 12:17
Köszönöm szépen az őszinte kritikát, és örülök neki máskor is! :)
Köszönöm szépen a javaslatokat élni fogok vele! :)
Az az igazság, hogy ez egy levél része, azért nem párbeszédes, de mostanában már a leveleimbe is szórok párbeszédet. :)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: