újabb események régebbi események további események
14:01
GregorywrarD regisztrált a weboldalra
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Egy szerelmes asszony tündöklése és bukása

Látogatók száma: 68

IX rész

Megint visszatért a volt férjem. Rengeteg virágot adott és nem volt köztünk házas élet, de rengeteget köszönhetek neki.Festett, barkácsolt, mindenben segitségemre volt.
Széppé tette az otthonunkat ekkor már az járt a fejembe,hogy a fiamnak számitógépet veszek, meg is vettem, használtat először, de a volt férjem hozzásegitett,hogy ujat vegyünk. Végül is széppé tettük ezt a lakást fürdőszobát csináltattam a WC előtti falrészt kiütve. A bácsi megengedte. Igaz csak zuhanyozó volt de kellett, vége lett a lavoros napoknak.Ami nem semmi volt ő fizette ki a fogamat amit a barátom kivert jó nem?

Egyre jobban ment gyereknek mobilt vettem, és a kertbe partykat tudtunk rendezni névnap születésnap és ezt a bácsit is szeretettel láttuk vendégül a jóságáért.
Közben jártam pszichiáterhez egyre jobban lettem már napi reggel egy gyógyszer,este egy-egy különbözőre lecsökkent az adagom. A pszichiáterem mindig napra kész volt a dolgaimmal semmit nem hallgattam el, és azt mondta :magának előadásokat kellene tartani,hogy mindent tul lehet élni. Hihetetlen akarni vágyás volt bennem. Sok rossz ért de jobb is volt.Mindig rettegtem,hogy utcára kerülök,igy mindig a nagy megfelelni akarás volt előttem, hogy jobb is lehet,bizz magadban ilyeneket mondogattam.
Nem szenvedtem azon,hogy jaj istenem mi lesz, hanem dolgoztam a munka talpra állitott minden problémára jó.
Ez a bácsi ahol albérletben laktunk bejelentett bennünket állandóra nagyon szerettük őt a fiával.
Vett nekem Tv-t és azt is fizettem havonta nagyon aranyos volt segitőkész. Ugyanis kőbánya-kispesten elrabolták az igazolváynyaimat három alkalommal a zsebesek, állandóan igazolványokat csináltattam.Na ezekkel mindent felvettek,ami emberileg lehetséges volt. 10 éve vagyok BAR listás érdekes nem?
Egyre szebb lett a lakásom, több lett a butor,fotel ülő alkalmatosság.
Dolgoztam és jobban ment egy kicsivel.(Én ugyanis nem tudtam és a mai napig sem tudok venni semmit, mert ellopták 3 alkalommal az egész tárcámat amivel mindenfélét felvettek ezek után én BÁR listás lettem)Bejelentettem a rendőrségen de semmi nem történt.)

Elmentem állandó éjszakára egy éjjel nappali közértbe akkor a fiam aludt. Jól kerestem, de a közért egy kis idő után mivel maszek volt bezárt,sok volt a konkurencia.
Viszont futtaták ott a lányokat és a bolt elég jó bevételt hozott éjjel. Akik romák jöttek haza a muzsikálásból sörös rekeszeket tettem ki,hogy ott igyanak persze melegszendvicset,kávét készitettem ezért külön borravalót kaptam. Jól éltem megint csak. De a közért egy idő után félév lehetett megszünt.
Hat évig laktunk itt, amikor is az egyikk szomszéd,mert hárman laktunk az udvarba elkezdte,hogy le lesz bontva a ház,eladják az önkormányzatnak. Szegény bácsi ebbe belebetegedett, és már nem várta meg, hogy más helyen lakjon, rosszul lett,bevitettem a kórházba szerda reggel és kérte, hogy menjek a mentővel vele, Éreztem,hogy valami nincs rendben. Sziv infarktus volt.Ugy zokogtam a kórházban ,mint egy gyerek.
A keresztlánya hátul ült én elől a sofőr mellett. A bácsi érezhette,hogy ez az utolsó találkozásunk.
Szerettem volna az orvosaim által egy jó kardiológust szerezni de csak hétfőn lett volna,hogy tudjak beszélni vele.
A kórházba főztem,csomagoltam a bácsinak, még narancsot is felgerezdeztem de mire beértem szombaton meghalt, ez 2oo5, januárjában volt,.ez évben ballagott az ő örökbefogadott fia és az én fiam előző éven. Igy elmentünk a ballagására de ekkor már szegény bácsit eltemették a rokonok, mi is ott voltunk Szerettük őt nagyon.Még itt lakva, de már a fia volt a tulajdonos azért maradtunk tovább 2006-ig amikoris elköltöztem.Végül is az én fiam és a bácsi gyereke jól megvoltak.

Ekkor megint megbolondult velem a világ az 50.születésnapomat avval a pasival tartottam fenn a Magas Tátrába a Csorba tónál, akit 3 alkalommal kidobtam mert nagyon ivot, és kiverte a fogamat.. Csodás 5 napot töltöttünk el, a volt férjem ugy tudta, hogy barátnők,kollegákkal megyek, mivel ekkor megint egy ételkiszállitó cégnél voltam konyhalány.
Szállodában aludtunk szép volt. Én váltottam akkor még a koronát, sok szép helyre elmentünk.
Ezen éven decemberben a bécsi adventi utra már nem fértünk be de a Zeppelinnél foglaltattam helyet és Gráz városába mentünk adventre ide is ez a pasi jött velem, ekkor nem voltak más kapcsolataim. A férjem mindig mondta menj csak kell neked a sok munka után a kikapcsolódás. Persze itt is a barátokra hivatkoztam.Ez két nap volt, mindenki ment haza. Az ember vidékre én a volt férjemhez az albérletbe.De ekkor a volt férjem már ujra ivott,illetve nem hagyta abba,csak visszafogta magát.
Megtaláltam a Shaolin falut Dobogókőn oda is evvel a Csaba nevű barátommal mentem,akit ekkor barátnak hivtam hétvégére. nagyon jól telt az idő jó levegő de itt is mindent én fizettem. A volt férjem ezt sem tudta, akkor azt mondtam neki,hogy egyedül voltam.

Amikor meglett a fiam uj számitógépe sokat cseteltem, igy megismerkedtem egy kiskunmajsai férfivel aki elvált volt szintén volt 2 gyermekeés ez is Csaba volt, csak másik.
Felutazott ismerkedni panzióba töltöttük az éjszakát amit én fizettem , másnap hazament.Nekem nem tetszett sunyi szeme volt, de próbálkoztam.
Nagyon örült nekem én nem annyira neki de az én koromban már az számitott,hogy rendes legyen, Ebben hiba nem volt.Az első találkozásnál olyan sunyi szeme volt, igazán szerelmes nem voltam , de ugy láttam,hogy na rendes végre.
Két hét telt el, megint feljött, ekkor a Hotel Flandriába egy hétvégét töltöttünk, a fiam ekkor nagy volt,továbbtanult kertésznek,megfőztem az ennivalót és ellátta magát és ott volt az apja is.Nagy alakitása volt itt is ennek a Csabának mondta,hogy ő fizet kártyával, de addig variált, még nekem kellett itt is fizetni
Ekkor azt mondtam ez érdekes,hogy nincs pénze, de nem dolgozott.
Tavasszal felmentünk Dobogókőre a Hotel Manrézába. Csodás hétvégét töltöttem el evvel a pasival bár nem tetszett olyan sunyi szeme volt. Azt láttam benne, hogy nem egyenes,vagy van valami.Kihasznált rendesen szarvas pörkölt, borjupörkölt és a sok-sok pia. De nem akármit ivott meg Unicum, meg Jagermeister.Sör sör hátán .Vettem nek igaz használt telefont de mégis kapta tőlem.Kellemes hétvége volt Hávizen a Júlia panzióban, de itt is én fizettem, ráadásul ugy berugott, hogy nekiment a masszőrnek aki engem maszirozott, természetesen pénzért. Hát nem volt semmi amit müvelt. Persze reggel nagy gyomorfájás,szenvedett.nem érdekelt.

Sokat cseteltünk ezután is, 2006.április végén lefoglalt egy lakást Erzsébeten, hogy költözzünk össze, mindazok ellenére amit megtapasztaltam. Ezt a lakást ő előlegezte le 50 ezer Ft-al a kauciot és a többit én fizettem ki. A fiam ekkor már végzett, és volt neki egy lány akinél lakott.
A volt férjemmel a sok italozás miatt megromlott ez a kapcsolat is, neki is volt nője és ugy gondoltam, hogy akkor megpróbálom az uj kapcsolatot.
Tudni kell rólam, mint kiderült, mindig a hülyék találtak meg és az alkoholisták.Persze a kis kertes albérletben megint mindent eladni mert butorozott albérletbe költöztünk.
Gyárban dolgoztam a fiam is. És ezt a majsai pasit odavittem dolgozni, hát ivott éreztem rajta mert én már régóta nem ittam.
Kibérelte a lakást odaköltöztünk,butorozott volt igy csak ruhákat vittünk. A volt férjem maradt az albérletbe. Amelyet később le is bontottak igy ő is máshol lakott.
2006.május 1-én költözött fel, én addigra már ott voltam.Vettünk cipőt neki pumát, farmert, kabátot, baseballe sapkát.Amikor meg mutatta anyjának,hogy mennyi minden márkás dolgot kapott tőlem,.
Szeretett,de nem volt az igazi. Volt,hogy amikor hazaértem a munkából ő lent a HÉV-nél a kocsmában totál részeg volt.Szegény édesanyja jött mindig majsáról Pestre, hogy segitsen nekem. Ilyenkor jól lehordta a fiát, de azt nem igen érdekelte,.nagy hálával tartozom a kedves mamának a családban ő és az unokája Szandra ért a legtöbbet.
Ez elment egyszer-kétszer, és hivtam a mamáját,hogy jöjjön,mert nem tudom kifizetni az albérletet, mert a fia elitta a fzetését. Ilyenkor 1hét-2 hét nem jött haza. Összerámoltam kipakoltam a pasit táskával együtt,zárat cseréltem, végül is hazament. Ekkor ellopott a tárcámból 2o ezer Ft-ot ami már az albérletre volt félretéve mivel a fiam járult hozzá. Ezt a pénzt is elitta.Szépen megvettem neki a vonatjegyet és hazaküldtem, elmentem dolgozni, élveztem az estéket egyedül a kiskutyusommal voltam- Hüségesebb ,mint 5 férfi együttvéve, és nem bánt.
Akkor a szülők irtak,telefonáltak, hogy menjek le a fiuért H.Csaba volt, majsára beszéltek vele, mondtam,hogy éjszakás vagyok egy elektronikai cégnél dolgoztam csak hétvégén tudok lemmeni. Az édes kiskutyusom ma is megvan 6 éves őt is magammal vittem,mert ő nem maradhat ott.Na a pasival békülés, feljött megint pestre. annyi sok galibát okozott, hogy hihetetlen . El sem tudtam képzelni mi jöhet még. Mondtam is nagyon keverik a lapjaimat odafenn. Bünhődök azért amit tettem.

.2007. elején januárba elköltöztünk Csabával ,ekkor már a fiam is jött velünk,mert otthagyta a lányt az Üteg utcába itt kezdődött a nagy ivászat.. Kezdődött megint a régi nóta.Husvétig rendes volt akkor eltünt 2 hétre megint.Fogadkozott mikor megérkezett,hogy nem fordl elő többet, persze nem hittem neki.Anyja feljött megint segitett, de hiába ha a fia nem tudta meg emberelni magát. Hihetetlen sok segitséget kaptam "mamikától" őket a mai napig is szeretem.
Rettenetes állapotba került haza én mondtam,hogy ez igy nem mehet, mire ő: neharagudj,szükségem van rád, mondom tényleg? akkor nem innál.
Mindig mikor dolgozott pakoltam neki szendvics kóla, csoki és nem becsülte meg. Természetesen mindennap főztem, sütöttem neki még munka mellett is. De igy sem voltam jó.A fiait is megengedtem,hogy felhozza, na abba sem volt köszönet. Szimpatikus voltam a gyerekeknek, de egyszer akkora galibát csinált a kisfiu, hogy szakadó esőben azt mondtam az apjának ,hogy takarodjanak innen ezt nem vagyok hajlandó elviselni. Felhivott az anyja,hogy ilyenkor már nincs vonat ne dobjam ki, igy visszajöttek, és reggel elmentek egy időre aztán megint visszajött, ugy hivtam,hogy bumeráng, mert ha kidobtam visszajöttelmentek egy időre aztán megint visszajött, ugy hivtam,hogy bumeráng, mert ha kidobtam visszajött
Ez igy ment egy ideig én elég nagyhangú vagyok és ennek lévén mikor ittasan jött haza bizony megpofoztam, és kiabáltam vele.Mondjuk az én számnak sem lehet csendben lenni ha részeges embert látok, elég nekem,hogy valaki két sört megiszik már kikaparom a szemét.

Sajnos itt is kitelt a becsülete, elköltöztünk Ujpestre. Ekkor egy másfél szobás butorozatlan lakásba. A testvérem itt lakott mindent a pincéből ők adtak nekem,hogy kis szekrény legyen. Az anyja vett egy francia ágyat, és igy a fiamnak is maradt a félszoba vettem neki kis TV-t és megvolt a számitógép.Testvéreméktől kaptam mosógépet előltöltőst,szóval mindent megtettek ami tőlük telt. Amikor kibéreltem az ujpesti lakást nem irattam a majsai Csaba nevét bele a szerződésbe.
Sokat ment csövesekkel, büdösen koszosan jött haza, és még részegen, ilyenkor pörgött a nyelve. Mint általában az ittas egyéneknek ezért utálom őket. De hittem,hogy megváltozik.Bár kutyából nem lesz szalonna mondja a mondás, de el is hiszem tapasztalatból.
Ekkor a fiam és én a GE.ben a volt Tungsramba dolgoztunk, mert a másik elektronikai cégnél leépités volt.
Ennek a pasinak mindig szereztem állást de közölte velem, hogy októberben ő elköltözik kivett egy kis lakást.
Mondtam jó,de változz meg mert ha januárban nem jössz vissza nekem nem kellesz. Elment összepakolt igy megint egyedül maradtam.
Ekkor már meg volt a franciágy,butort szekrénysort vettem szépet, állólámpát és mindent ami megfogott.Szőnyeget kaptam a lányomtól, szép lakályos lett sok sok sárga napraforgó szerü virággal, mert vidámságra volt szükségem.Rengeteg szép zöld növény volt jól éreztem magam egyedül is,mindig virágokat shoppingoltam.
Januárban visszajött talán a közepe fele. Kezdődött minden előről elment napokra,hetekre. Nem tartott sokáig, Éreztem,hogy van valaki egy nő mert pénzt nem adott, a fiam segitett,mivel akkor kertészként dolgozott. Olyan részegen jött haza tavasszal,hogy megpofoztam, és a 7.emeletről kidobáltam mindent a horgászbotig az alsógatyáktól kezdve. Minden emeleten megállt valami, másnap hozták, mert gondolom hallották,hogy tőlem van a zaj. Nagyon kikészitett és igy ittasan pénz nélkül - hülye lettem volna adni és adni - kidobtam. Elvettem tőle a kulcsot is. Ekkor azt mondtam örökre vége Te mész jobbra én meg maradok itt, olyan szemét volt,hogy rendőrt kellett hivnom.

folytatom

A cikket írta: gildia

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: