Tejfölös kukoricasaláta hagymával, tojással és almával - recept
2012. április 14. - Látogatók száma: 816
Csak én nem szoktam cukrot, ecetet használni, helyette majonézt, borsot.
De biztos így is jó, szeretem a savanyút.
Régebben (lehet, h. már írtam) csemege ubit (bolti befőtt) vágtam kockára, tejföl, majonéz + egy kis lé a befőttből, és ehhez rántott hal és krumpli:) Imádtam.
(Most is, csak itthon nem csinálok ilyeneket:()
Válasz erre: Bianka
Én is szeretem a tejfölös vackokat. Egy hagymás virsli salit mindig képes vagyok összeütni, az tényleg csak pár perc. (most megkívántam, a francba)
Csak én nem szoktam cukrot, ecetet használni, helyette majonézt, borsot.
De biztos így is jó, szeretem a savanyút.
Régebben (lehet, h. már írtam) csemege ubit (bolti befőtt) vágtam kockára, tejföl, majonéz + egy kis lé a befőttből, és ehhez rántott hal és krumpli:) Imádtam.
(Most is, csak itthon nem csinálok ilyeneket:()
Jó ez így, hogy szabadon variálható.
Cukor helyett folyékony édesítőt szoktam használni mindenbe, de ide egy csipet kell, a lé miatt. A holnapi sütibe is azt tettem, de azt majd holnap. :)
Álompuszi! Megyek aludni most már.