Izéke
2013. március 9. - Látogatók száma: 1 692
Válasz erre: anubis
Kedves Emillió!
Csak azért vesszük ketté, mert a 80 deka lisztből igen tetemes mennyiségű tészta lesz mire megkel, és így két tekercsünk lesz.
Az egyik fele is elfoglalta az egész nyújtódeszkát, amint a képen láthatod, egyszerre nem lehet kinyújtani az egészet.
Puszi neked is!
:)
Igen, erre gondoltam én is,
csak nem voltam biztos benne!
Először azt hittem, hogy a kinyújtott
egyik tésztára felhalmozott töltelékre
terítjük a másik felét, - és úgy csavarjuk fel!
Csak akkor nem biztos, hogy
a belső rész rendesen átsül!
Habár, ha csak 170fokon sütve, és bőven
megkenve tejföllel......
Igaz, kicsit tovább tart a sütése!
Mindenesetre gratula hozzá! Csak ,kérlek,
hogy a recepten ezt javítsd ki, mert nem
mindenki érti!
Pussz: emillio
Válasz erre: emillio
Kedves Anubis!
Az ötlet kiváló, biztosan nagyon jó!
Csak azt nem értem, hogy a megkelt
tésztát miért vesszük ketté?
Ha már ketté vettük, akkor mit csinálunk
a másik felével?
Vagy csak azért kell kettévenni,
mert úgy könnyebb vele dolgozni?
Okvetlenül írd meg, - mert tényleg érdekel!
Addig is kapsz rá egy ötöst!
Pussz: emillio
Csak azért vesszük ketté, mert a 80 deka lisztből igen tetemes mennyiségű tészta lesz mire megkel, és így két tekercsünk lesz.
Az egyik fele is elfoglalta az egész nyújtódeszkát, amint a képen láthatod, egyszerre nem lehet kinyújtani az egészet.
Puszi neked is!
:)
Az ötlet kiváló, biztosan nagyon jó!
Csak azt nem értem, hogy a megkelt
tésztát miért vesszük ketté?
Ha már ketté vettük, akkor mit csinálunk
a másik felével?
Vagy csak azért kell kettévenni,
mert úgy könnyebb vele dolgozni?
Okvetlenül írd meg, - mert tényleg érdekel!
Addig is kapsz rá egy ötöst!
Pussz: emillio
Válasz erre: emillio
Kedves Anubis!
Igen, erre gondoltam én is,
csak nem voltam biztos benne!
Először azt hittem, hogy a kinyújtott
egyik tésztára felhalmozott töltelékre
terítjük a másik felét, - és úgy csavarjuk fel!
Csak akkor nem biztos, hogy
a belső rész rendesen átsül!
Habár, ha csak 170fokon sütve, és bőven
megkenve tejföllel......
Igaz, kicsit tovább tart a sütése!
Mindenesetre gratula hozzá! Csak ,kérlek,
hogy a recepten ezt javítsd ki, mert nem
mindenki érti!
Pussz: emillio
Pussz neked is!