Fehérbabos egytálétel.
2015. május 16. - Látogatók száma: 366
Válasz erre: Ilona
Én a fehérbabból főzeléket szoktam készíteni, hasonlóan, mint Te, csak tészta nélkül. A bacon megsütve jó feltétnek. Viszont a tészta helyett zsemlegombóccal tálalom, az is pillanatok alatt elkészül és így elkészítve nagyon finom...
A fehérbab-konzervből nagyon jó hagymás babsalátát is szoktam csinálni, igaz, nem főételnek, de még zsíroskenyérrel is egy finom vacsora lehet...
Jó ha a magunk józan "paraszti" esze után megyünk,mert mostanság hol ezt,hol azt kiáltják ki károsnak és mikor már sikerült az embereket jól elijeszteni,akkor kiderül,hogy mégsem káros sőt.Főzzük csak a jó kis egyszerű általunk szeretett ételeket,nincs azokkal különösebben baj,ha tudjuk a mértéket!
Puszi
A fehérbab-konzervből nagyon jó hagymás babsalátát is szoktam csinálni, igaz, nem főételnek, de még zsíroskenyérrel is egy finom vacsora lehet...