Spárga , levelesen
2015. május 29. - Látogatók száma: 51
Válasz erre: Sanda
Azért én nem rontanám el a spárgát a majonézzal, úgy nem tud érvényesülni a
spárga íze.
Sokan szeretik és esküsznek a padlizsánra... látod én azt is egyszer kóstoltam, és megnyugodtam, hogy nincs benne semmi különleges... egy, amire emlékszem, hogy kesernyés volt az íze... amit nem szerettem igazán, és ha csak erre emlékszem, mégsem lehetett az olyan finom...
Így voltam azzal a némelyek által kiváltságot, elsőbbséget élvező - nem jut eszembe a neve - piros a belseje, krumplival... egyszer megkóstoltam. Ennyi elég is volt...
Tudod ez olyan, hogy az én édesanyám az uraságok asztalára készítette elő a rákot, de vajon miért nem tudta elmondani legalább, hogy milyen a rák íze?
spárga íze.
Válasz erre: zsoltne.eva
Annyira odavagytok ezért a spárgáért... kell legyen benne valami, amit én ugyan nem ismerek, de ha ennyien kedvelik, talán mégis meg kéne egyszer kóstolni...
Sokan szeretik és esküsznek a padlizsánra... látod én azt is egyszer kóstoltam, és megnyugodtam, hogy nincs benne semmi különleges... egy, amire emlékszem, hogy kesernyés volt az íze... amit nem szerettem igazán, és ha csak erre emlékszem, mégsem lehetett az olyan finom...
Így voltam azzal a némelyek által kiváltságot, elsőbbséget élvező - nem jut eszembe a neve - piros a belseje, krumplival... egyszer megkóstoltam. Ennyi elég is volt...
Tudod ez olyan, hogy az én édesanyám az uraságok asztalára készítette elő a rákot, de vajon miért nem tudta elmondani legalább, hogy milyen a rák íze?
Padlizsánt én is szoktam ültetni, krémnek nagyon finom..