újabb események régebbi események további események
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

A férfi és a nyelve

Látogatók száma: 3 592

Megmondom őszintén nehezen szántam rá magam arra, hogy úgymond intimebb témákról is írjak. De engem nagyon érdekel az erotika és a szex világa. Szerencsére nem vagyok prűd és nálunk mindennapi téma a szexualitás. Mostanában barátnőmmel osztjuk meg a tapasztalatunkat és véleményünket a témáról. Az orális szexről mindenkinek az jut eszébe ha egy nő elégít ki egy férfit. Ennek is megvan a varázsa, de itt vagyunk mi nők. Minket is kielégítenek a férfiak orálisan?!.Vagy mégsem? Volt már egy pár kapcsolatom, és mikor ide került a téma én mindig hárítottam és mondtam, áh nekem nem kell viszonyozni semmit mert én nem szeretem? Nem szereted?-kérdezték. Pedig eddig minden lány azt mondta, hogy szereti. Hát én nem tudom ki az a minden lány. De 10 lány ismerősömből 7 biztos, hogy nem szereti ezt a fajta kényeztetést. Én is így voltam ezzel, mert valahogy sose okozott nekem örömet. A próbálkozások között volt aki gyorsan, aki lassan, aki vadállat módjára, vagy úgy csinálta, hogy még csak meg se éreztem, hogy csinálja. Azt hittem, hogy én nem is vagyok képes így elérni az orgazmust. Míg nem egyszer egy túlfűtött éjszaka után, a jelenlegi párom rápróbálkozott először. Előtte már beszéltünk róla és én mondtam is neki, hogy nem nagyon igénylem, megvagyok nélküle is. A testemet csókolgatta és egyre csak lentebb és lentebb haladt, én annyira ellazultam, hogy a lábaimat teljesen megnyitottam előtte. Itt már nem volt akadály. Olyan szenvedélyt, bizsergést éreztem akkor, mint másnál még sosem. Úgy éreztem valami megváltozott. Annyira belejött, hogy nem akartam, hogy abbahagyja. Tenyeremmel a fejét még jobban "belenyomtam" a testrészbe. Szegényke majdnem meg is "fulladt". Igazából nem csak jó nyelvtechnika kell hozzá szerintem, hanem érzéssel kell csinálni. Bevetettük a tejszínahbos nyalogatást is, ami nagyon jó volt mind kettőnk számára. Kísérleteztünk a jégkockás dologgal is, de nekem az egyáltalán nem jött be. Kinek a pap kinek a papné:)

A cikket írta: cintia23

10 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Szerintem is azok akik már kötelességből érzik azt hogy viszonozzák, belese kezdjenek. Úgy kell ilyenkor a "varázs pöcökre" (csak már csiklót nem akartam írni:)) tekinteni, mint egy apró gyöngyszem, vagy mint a "törékeny gyémántok egyetlen darabja", szép lassan nyugisan, vágyból, és ne azért hogy végre túl legyél rajta. És mellesleg nem csak hogy jó csinálni, hanem még elég keményen is feltüzel:D (engem). Ja! és a kötelességből való viszonzás még jobb eset, mint amikor fordítva a furúját várja vigaszdíjként :)
vicces nö vagy
Az a jó,hogy nem enélkül az érzés nélkül kellett leélned az életedet...

megtekintés Válasz erre: cintia23

Kedves Barraqda!Örülök neki, hogy tetszett. Szerintem is ezt csak az tudja jól csinálni aki teljesen átadja magát az érzésnek.

Valahogy így érzem én is. Abban a pillanatban lett "jó a dolog", amint felhagytam azzal, hogy "jól akarom csinálni". Amint nem gondolkodtam rajta, hogy mit hogyan kéne, csak az érzésre hagyatkoztam, az egész úgy 180 fokat fordult. Most bevallom, hogy egyik nagy kedvencem, egyszerűen hiányzik, ha nem tehetem, annyira szeretem. Hallani olyat is, hogy van, aki nem szereti csinálni
Kedves Barraqda!Örülök neki, hogy tetszett. Szerintem is ezt csak az tudja jól csinálni aki teljesen átadja magát az érzésnek.
Kedves Cintia! Jó volt olvasni a cikked így,a nap végére. Épp ma kérdezte párom, hogy én hogy, miként tanultam meg orálisan kényeztetni egy nőt. Eleinte nem tudtam felelni, mert még magam sem gondoltam bele. Aztán rájöttem. Említett opciókat, miszerint ki a "haveroktól", tapasztaltabbaktól hall egysmást, ki pornóból, ki pedig könyvekből, tudálékosan. Rá kellett jönnöm, hogy amég "jól" akartam csinálni, addig valószínüleg pocsék voltam. Aztán rájöttem, hogy át kell adnom magam, hogy szeressem a partnerem, hogy ne csak a szájával legyek képes csókolózni. Tényleg jól esett elolvasnom az írásodat :)
Látod, a cikked is bizonyítja, hogy egy életen át lehet tanulni, sose tudod, mikor mit. És az is nagy igazság, hogy mindenhez megfelelő partner kell, aki előtt meg mersz nyílni, képletesen és fizikálisan is:))
Kívánok neked még sok-sok csodát!:)
Szerintem a nők saját maguknak sem vallják be, hogy mire lenne igényük...de egy megfelelő partnerrel minden megoldódik!Jó cikk, tetszik.
Nekem speciel a postás... ;-)))
A megfelelő partnerre vártál!!! Ajánlatom: 69-es póz !!
Én is csak gratulálni tudok. Volt egy barátom, aki erre esküdött. Jobb span, bal span..., kár hogy nem tud már róla mesélni neked:-(((
bátor vagy, jó, hogy megosztottad!!!

:)
jó írás
köszi Tündér:)
Jól tetted, hogy rászántad magad erre az írásra. Hiszen erről is szól az oldal, saját intim megtapasztalásaink kinyilatkoztatásáról. :-) Jó cikk! :-)

Pussz,
Tündér :-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: