újabb események régebbi események további események
17:08
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
17:00
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
17:49
Tündér módosította a naplóbejegyzését
17:47
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Nem várhat holnapig!

2018. szeptember 2. - Látogatók száma: 55

Telefoncsörgés, Mosoly, Gyilkosság, Rasszizmus, Értelmetlen,

Megpróbálja elhessegetni újra meg újra a sötét gondolatait. Mosolyt erőltet az arcára, pedig legszívesebben üvöltene. Már-már gyilkosságot fontolgat magában, amikor hirtelen a telefoncsörgés kizökkenti…

*

Valamit sürgősen ki kell találnia, hogy ezt az értelmetlen semmittevést megtörje. Elege van abból, hogy mindig csak vár. Megvárakoztatják, pedig, amikor végre rászánta magát és felhívta telefonon, megígérte, hogy a héten felhívja. Elfoglalt. Dolgozik. Huszonnégy órázik. Ezt mind megérti, de azt mégsem, hogy annyi időt nem lehet szakítani, hogy az a másik, akinek viszont az utolsó-utolsó esélye van egy szakember általi beavatkozásra, lehetőleg még az ősz beköszönte előtt, hiába ne várja. Szerinte még mindig van idő arra, hogy megjavíttassa a fészertetőt, amit nem csak az idő, de a sorozatos beázások is kikezdték. Félmunkát végzett legutóbb a segítője, lám ő megtette, amit lehetett és otthagyta, mint eb a Szaharát. Most mit kezdjen a félig tele pohárral?

Mindig csak a gondok! Most már elbizonytalanodott. A hiábavaló várakozás lassan felőrli az idegeit, mégsem szánja rá magát arra, hogy megcsörgesse a szaki telefonját. Nem, azt már nem! Valami más megoldást kell találnia, ha ez az ember, aki ennyi idő után sem szánja rá magát a cselekvésre már ne jelentsen számára több akadályt. Még azt hinné, hogy szüksége van rá?!... Majd ő megmutatja mire képes! Keresni fog egy üzletet, ahol olyan erős, a szélsőséges időjárást is kibírni képes ponyvát fog vásárolni, amivel legalább a beázást meg fogja tudni akadályozni. A többi már szinte gyerekjáték lesz! Ráadásul még olcsóbban megússza, magának mégsem fizet borravalót?! Na jó, ez még csak a tető és a többivel mi lesz? Megteszi majd egy drótkefe, mert a gerendákat már valami állatfajta elkezdte csócsálni. Ha tudná, hogy ki az, aki az ő bosszantására cselekszik, már nem élne, de rejtőzködő életvitele megakadályozza egyelőre a gyilkosságban.

Nincs benne semmiféle előítélet, gyilkosságra sem vetemedne, hacsak nem tesznek valami olyat, ami már a tűrőképessége határát súrolja. Az még nem elég indok, hogy ellopják a vadi új csatornáját, de hogy még csak fel sem hívják előtte a figyelmét? Ezen már nekem is mosolyognom kell. Meg aztán az a kérdés feltevése felé, hogy „Miért bántanak a cigók? Mit mondhatna mást erre, mint hogy azért, mert a rasszizmus.már köztünk van. Nem szeretik a bőrünk színét? Lehet. Már rég nem arról van szó, mint eddig hittük, hanem éppen fordítva. Ők utálnak bennünket, magyarokat és felsőbbrendűnek gondolják magukat, holott csak vastagabb bőr van a képükön… Na mindegy. Ezt tovább jobb nem feszegetni, mert a végén még rasszistának bélyegzik.

Látom, most már teljesen kizökkent a gondolataiból. Miért kell mindig olyan kérdésekkel zaklatni, hogy még a telefoncsörgést sem hallja meg.

- Telefon!!!!
- Na végre!

A cikket írta: Zséva

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: