újabb események régebbi események további események
19:25
Tündér módosította a naplóbejegyzését
15:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra

2019

2022. augusztus 8.

Vissza a naplóhoz

2019. december 31.-i jegyzetem:

Ez egy jó év volt. Mozgalmas és végre sok pozitív dolog történt a szokásos szívások mellett. Nem tudom és nincs is kedvem pontosan felidézni az összes történést, mert annyira mozgalmas volt, hogy a sokmindent meg sem bírtam jegyezni, de néhány említésre méltó jó/rossz dolog, ami beugrik:

- Az öcsém a képbe került ismét, aminek örülök
- Egy-két régi ismerős/barát is felbukkant idén
- Fater vagyonőr lett (más kérdés, hogy nem is használja a képesítését)
- Végre eljutottam a pszichodokihoz és tervem szerint járni fogok rendszeresen
- Elvették a fogyatékosságit (de nagyon úgy néz ki, hogy valakinek így év végére végre leesett a tantusz és visszaadták, mert az a múltkor érkező 110 rongy pont annyi, amennyire az elvételtől a folyósításig számított, el nem küldött összeg kijön + a MÁK-tól nekünk csak az jár, mást nem küldhettek.) Azóta már mégegy havi, fogyinak megfelelő összeg jött, szóval sanszos, hogy visszakaptuk. Határozat ugyan nem érkezett még.
- Idén már látványosabban haladtam az "azt adom, amit kapok" elv gyakorlatba ültetésével és tartom magam hozzá
- Elkezdtem edzeni a nyáron, bár le is álltam vele egy beforduláskor, viszont most újrakezdem és nem lesz lazsálás, meg kifogás, különben nem jutok el a célomig
- A Gina megellette az első és egyben utolsó (mert ivartalanítva lesz) almot 2 hete
- Idén lett két 'új' macskám
- Keveset, de haladt a ház is. Annál több dolog krepált be. Most minden bizonytalan körülöttünk, lehet, hogy végleg költözünk, lehet, hogy nem, majd kiderül
- Idén egészségileg is jobb formában voltam, a nyarat is meglepően jól viseltem, pedig az sok rosszullétet szokott kiváltani. Idén is voltam párszor kórházban és ismét rámkacsintott a kaszás is, de megmondtam neki, hogy már megint eltévesztette a házszámot. Van némi romlás, de stagnálás is, ám a legfőbb, hogy idén is éltem és jövőre is tervezek. :-D Volt most is kb. 2-2,5 hónap remisszió, aztán elkezdtem hó' elején visszaesni és Karácsony másnapjára megérkezett az első roham is, ami tegnapelőttig szorgalmasan látogatott. Tegnap volt az első rohammentes nap, a mai még kiderül estig, de értékelném, ha ma is megkímélne. Rosszullét az van majdnem folyamatosan és a ketyegőm sem oké néhány napja. Előbbiekből kifolyólag megint volt mostanság pár sötét gondolatom, meg úgy feküdtem le pár napja az akkor már napok óta visszalátogató görcsroham előszelének érzésekor, hogy vajon felkelek-e reggel, tegnapelőtt szintén ez vágott belém, miközben a szívem vészjósló dolgokat produkált (felkarban szorongatás-nyilallás, hányinger, mellkasi diszkomfortérzet, rossz közérzet, adrenalinfröccsök), hogy vajon felkelek-e reggel. Nem minden rosszullétkor vág belém, csak az erősebbeknél, de akkor sem mindig. Azt mondtam, állj! Nem szabad ilyesmiktől tartani, arra kell koncentrálni, hogy kitartsak és Istenben kell bízni. Régen nem féltem és valójában most sem, nem ez a jó szó, csak vannak már pillanataim, amikor a markába fog az a gondolat, hogy talán most robban fel valamelyik időzített bomba a bennem ketyegők közül. Hajmeresztő pillanatok.
- Mentálisan talán labilisabb voltam, mint az elmúlt években, hamarabb durran el az agyam és ki is tör belőlem az indulat, de már évek óta nem török-zúzok közben, csak mondom a magamét, aztán lehiggadok. Ami a depressziót illeti, abban viszont jobb volt a helyzet idén. Igaz, szép számmal vannak/voltak szar napjaim, de hamar sikerült elterelnem a figyelmemet, céljaim is majdnem mindig maradtak, elfojtani is jól tudtam a bennem zajló vihart. Nyáron mondjuk kétszer is sikerült tisztességesen összezuhanni, meg ha jól rémlik kb. 2 hónapja is, viszont azóta nyugi van.
- Lett pár új ismeretségem és vesztettem is a régiekből, de gondolom az én saram, mivel nem az erősségem a hosszútávú kapcsolatápolás, szóval megérdemlem
- Tanultam egy-két új kaját kotyvasztani. Szükséges rossz.
- Nem jutottam el repülni idén sem. A kisgépről le is tiltott a doki, szóval buktam, hogy valaha is kipróbáljam, de örülök annak, hogy legalább nagygépre felenged, persze szigorú szabályok betartásával.

Nem ugrik be több történés, pedig volt bőven. Jó év volt 2019, különösen a vége hozott sok pozitív történést anyagiakban is és más dolgokban is, rám/ránkfért már egy kis jó. Van persze most is gond, stressz, nem is kicsi, de nem érdekel most, ki akarom használni, hogy sok jó is ért, mert ebből is töltekezhetek a jövőben.
Remélem 2020 legalább ilyen mozgalmas és szerencsés év lesz!
A Szilveszter is olyan lapos lesz, mint a Karácsony volt, de legalább béke van most is. Fater biztos megint nézi majd a retrozenés Szilveszteri műsort, én majd addig YouTubeon nézek valamit. Alexet már beengedtük a folyosóra, mert a sok okostojás ezerrel petárdázik, meg tűzijátékozik. Mennyi állat fog most is szó szerint halálra rémülni, meg elszökni. -.-

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: