újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

agymenések

2021. július 23.

Vissza a naplóhoz

Hosszú hónapok óta foglalkoztat sok gondolat az öregedéssel kapcsolatban.
Most van az a pont az életemben, hogy megütött a korom. Nem a számok hanem a változások.
Nem tudom mások hogy vészelik át ezt az időszakot, engem szó szerint képen vágnak dolgok. A testi dolgoktól elkezdve az érzelmeknek és gondolatoknak olyan kavargó örvénye amit talán a serdülő korhoz tudnék hasonlítani.
Össze vissza kavargok múlt és jelen között. Megrohannak az emlékek, teljesen váratlanul, elég egy zene vagy egy olyan illatú fuvallat. Sokat sírok mert sokszor teljesen felzaklatnak ezek az emlékek. Hála istennek rengeteg dolog történt velem, sok sok emlékem van. Azon szoktam tűnődni, hogy lesznek-e még újak? Érezhetem-e azokat a dolgokat amiket a múltban?
Kicsit olyan mintha most kezdeném megérteni hogy mit is csináltam eddig vagy, hogy mit nem csináltam.
Szerintem totál zavaros amit írok de hűen tükrözi azt, hogy mi zajlik most bennem.
Kicsit olyan mintha skizofrén lennék. Több értelemben is. Nagyon nehéz a cikázó gondolataimat megfogalmazni de pedig jó lenne leírni mert talán lenyugodna az agyam végre. Ami a legfurább nekem az az, hogy nem tehetek dolgokat. Nem mondhatok ki dolgokat. Az is nagyon fura, hogy most találkozom olyan emberekkel akikkel szerintem hamarabb kellett volna. De az is lehet, hogy nem de az tuti hogy sokszor nem viselkedhetek úgy mint anno mondjuk 20 vagy akár 10 évvel ezelőtt. Van egy személyiségem ami a korral nem egyenesen arányosan halad, le van maradva úgy 20 évet :).
Sokszor vissza kell fognom magam helyzetekben és emberekkel és ez nagyon megvisel. Talán emiatt is hogy nem viselkedhetem úgy ahogy nekem normális vagy jó lenne, visszahúzódóbb lettem de ez szerintem egyenes út az elmagányosodáshoz és azt nem szeretném. Ugyan most vagyok túl egy szakításon és jelenleg szükség is van arra hogy kicsit egyedül legyek és valahogy rendezzem ezt a katyvaszt a fejemben de azért remélem meg találom azt az embert aki mellett vagy akivel teljesen önmagam lehetek.

A bejegyzést írta: Pillangó

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: