Arti csóka, tejszínes, majommézes öntettel és samponnal
2016. július 17.
Először is a csóka beszerzésével kezdjük. Az Artokról importált - mirelite- is megteszi, de az élő, vágósúlyban lévő, zamatosabb.
Előnye még az is, hogy énekét a vágás előtt magnóra vehetjük és a vacsora alatt, végtelenített szalagról bejátszhatjuk.
Mámorító!
A csókát az ÁVT(Állatvédelmi Törvény)szerinti a-b-c-d-e-f-g-h-i-j-k pontok alapján és az 5-mancs alapítvány elvárásai szerint -a vágásig- kényeztessük.
Vágás előtt kérjünk bocsánatot Tőle.
A madarat megilleti a végrendelkezés joga, továbbá dönthet kimúlásának mikéntjéről.
Az arti csókák általában a kéjgázos kábítás utáni főbelövést preferálják!
A megtisztított tetemet apró darabokra, magyarán miszlikre aprítjuk.
A darabokat egy eredeti kínai tálba (érts jénai tálba) helyezzük.
Sózzuk, borsozzuk.
Ínyencek használjanak útszórásra alkalmazott sót. Íze nagyságrendekkel jobb a jódozott, jódlizott hasonló terméknél.
Kápráztassuk el vendégeinket! Mondogassuk gyakran: ez nem a hétköznapi, prolik által használt só….
Előbb – utóbb érezni fogják a különbséget.
A befűszerezett darabokat tegyük az amerikai konyha márkás sütőjébe. Előtte persze gyakoroljuk a használatát, hogy a vendégek dögöljenek ki a látványtól, sütőkezelési technikánktól….
Közben álljunk neki a mártás elkészítéséhez. A jobbak, írjuk csak le bátran, az igényes újgazdagok, saját állatból fejt tej felhasználásával készítik a tejszínt. Ez a trendi tejszín.
Prolik bolti zacskósat, leárazottat is használhatnak.
Most jön a kurfli. A majommézet két szopós mézesmajomból úgy facsarjuk ki, hogy a magokat ujjainkkal fogjuk fel.
Verjük habosra!
Ezután adagoljuk hozzá, mérhetetlen türelemmel a tejszínt. Ezt a jobbak- kurkumával -sárgíthatják!
Most jön az est fénypontja, a sampon.
Ez csak tréfa! Elsősorban saját szórakoztatásunkra, halálra röhögjük magunkat az elképedt pofájú vacsoravendégeink láttán.
Később meg azon, hogy barátaink mekkora barmok voltak, hogy beszopták a cselt.
Az üvegben természetesen az öntet lapul…
A kaját matyómintás étkészlettel szervírozzuk. Mi pedig csikósnak öltözzünk be.
Lássa az a sok tapló, mi adunk a magyaros megjelenésre.
A recepthez sok sikert és egy jól kialakított menekülési útvonalat kívánunk…….
- Schődl Gábor -
Kép: net
A bejegyzést írta: Tündér
Hozzászólások
fordított időrendi sorrend
Köszönjük ezt a remek fogást! :-)
Gratula az írásért, jó volt! :-)