újabb események régebbi események további események

Augusztus

2016. augusztus 1.

Vissza a naplóhoz

Ma elkezdődött az a hónap,mely szívemnek nagyon kedves, hiszen ebben a hónapban születtem. De ez az augusztus most nem ezért váratott nagyon magára.
A három lányom közül a középső,immár 5 éve Angliában szorgoskodik és azóta évente csak egyszer látom őt és a vőlegényét.
Tavaly, sajnos akkor jöttek, amikor a párom éppen szívinfarktust kapott,így a látogatásuk alatt egy számomra fontos életért közösen imádkoztunk és engem támogattak, hogy össze ne csússzak.
Ezen a nyáron a látogatásuk különleges alkalom, mert együtt tudunk örülni a találkozásnak a párommal, aki azóta velem együtt lábadozik a traumából, amit nem kívánok senkinek és egybeesik a szülinapommal, így egy apró nyaralással ajándékoztuk meg magunkat és a haza érkező gyermekemet. Boldogság van. <3

A bejegyzést írta: herdika

Hozzászólások

időrendi sorrend

2016. augusztus 2. 12:02
Kedves Herdika!

Jobbulást kívánok mindkettőtöknek, hogy együtt tudjatok örülni a haza érkező gyerekeknek. Helyes pár! A velük való találkozás örömben és boldogságban teljen.

Puszi
2016. augusztus 1. 19:43

megtekintés Válasz erre: Anyu - 2016. augusztus 1. 19:24

Örülök,hogy boldogság van :) Rátok fér.Élvezzétek ki az együtt töltött időt!
szeretettel:Anyu

Köszönöm Ági! Anyu!❤ Már nagyon várom, hogy lássam őket! Hosszú volt ez az egy év. Szerencse, hogy van internet meg skype...de hát azért nem az igazi...Puszi
2016. augusztus 1. 19:24
Örülök,hogy boldogság van :) Rátok fér.Élvezzétek ki az együtt töltött időt!
szeretettel:Anyu
2016. augusztus 1. 17:46
Köszönöm, Sanda. Azt mondják, rám hasonlít!
2016. augusztus 1. 17:43
Szépek vagytok.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: