újabb események régebbi események további események
14:01
GregorywrarD regisztrált a weboldalra
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Egy nap a hegyen

2012. március 20.

Vissza a naplóhoz

Ma reggel galvános lábvizen voltam, aztán kimentem a szőlőhegyre. Nem akartam sok mindent csinálni, csak kimostam egy adag fekete ruhát, amit turiztam a lábvíz után.
Miközben ment a mosógép, majd száradt a ruha... megmetszettem a kétméteres futórózsámat, mert szinte tövig visszafagyott, és ha már benne voltam akkor pár bokrot is.
Oltottam nagy gömbölyű ringlót, 3 félét is ringlóra és szilvára, valamint kikötöztem az őszi oltásokat, szinte kivétel nélkül mind megeredt. Nagyon jó arányban!
Aztán felkapáltam kicsit és elgereblyéztem azt a földet, ahol tavaly krumpli volt és vetettem oda borsót, hagymát, répát, petrezselymet, lilakáposztát, karfiolt és kelbimbót. Bár a káposztafélék még ráértek volna áprilisi vetéssel, de mostanában a március is olyan, mint az április régen.
Kicsit locsoltam is a nemrég telepített gyümölcsfákat, metszettem azt is és még csinálgattam ezt-azt, pl virágvetést, stb.
Alig csináltam valamit, mégis majdnem naplemente volt már mikor elindultam haza és úgy elfáradtam mint a dög.

Jó éjt mindenkinek!

Ui.: Virágzik az ibolya és duzzadnak a rügyek!

A bejegyzést írta: Virág

Hozzászólások

időrendi sorrend

Köszi Csajok!

Most csak így egyben van erőm írni mindenkihez, mert most mamánál veteményeztem, és kivagyok, de jó érzés.

Puszi!
Szia V!

Jó kidolgoztad maga! Az "alig csináltam valamit" azt hiszem itt kicsit gyengécske kifejezés, de azért biztosan kárpótol a sok szép növényke majd!
Puszivirág!
A
Kedves Virág!

Végre itt a tavasz és te máris kertészkedsz! Jó munkát és köszönjük az ibolyákat!

Pussz, Tündér
Tudtam, hogy nem áll meg a kezed, ha egyszer kiszabadulsz a hegyre. Ismerős ez az érzés. Fáradhatatlanok vagyunk, ott kint. Aztán hullák, mire hazaérünk, pedig alig csináltunk valamit? :-)

Nekem annyival nem egyszerűbb a dolgom, hogy előtte még fel kell ássak, amit elmulasztottam az ősszel... Neked annyival könnyebb, hogy nem szól bele senki, mit csinálsz... Nekem nincs mindig ilyen szerencsém! Akár mint tegnap, ki kellett ásnom azt, ami már megeredt és máshová telepíteni. Hagytam magam befolyásolni, pedig a szívem szakadt meg. Ne gondolj másra, egyszerű ecetfáról van szó. :-)

Virágok?... Nálam az még vissza van!
Óh, hjajj, meg sóhaj, meg minden....
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: