újabb események régebbi események további események
22:20
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
21:22
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
23:05
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
17:20
Ilona új bejegyzést írt a naplójába

Fejlődünk...

2010. június 13.

Vissza a naplóhoz

Kedves Barátaim!

Az oldal szépen működik. Sok-sok pici strukturális változás van folyamatban. Figyeljétek hírleveleinket, ebben részletezzük is ezeket.
Ami a tartalmi részt illeti, sokan észrevettétek, hogy kicsit ketté vált az oldal. Vannak a "valóság" íróink, akik inkább saját életük történéseit írják meg és jöttek azok az íróink, akik kicsit kiléptek ebből a szűk keretből és valóság alapú, néha elképzelt írásaikkal színesítik a feleségek.hu-t. Szerintem ezek jól megférnek egymás mellett, kiegészítik egymást.
Az eredeti elképzelés, ami kapcsolatok javítását tűzte ki célul főleg a női oldalról nézve, annyiban módosult, hogy sok férfi írónk lett és ők ezt kiegészítették, segítve a másik oldalt is látni.
Az oldal másik fő célkitűzése, hogy rólunk szóljon, továbbra is fontos nekünk. Továbbra sem akarunk celeb híreket, de amit az előbbi mondatba el tudunk képzelni, hogy "rólunk szól", azzal próbáljuk bővíteni az oldalt.
A heti ajánló bővült is fotópályázattal, nap képével, programajánlóval, időjárás jelentéssel. Ezt az oldalunkat fogjuk még továbbfejleszteni ebben az irányba.
Továbbra is olvassatok, írjatok nekünk és meséljetek barátaitoknak rólunk!

Pussz,
Tündér

A bejegyzést írta: Tündér

Hozzászólások

időrendi sorrend

2010. június 15. 16:32

megtekintés Válasz erre: ginesz - 2010. június 15. 15:11

Sokan irnak már csak olvasni járok fel, de ez nem baj...bár még mindig rendszerezném az olvasni valókat.Elöször az élet irta dolgok érdekelnének, utána a kitaláltak...pusssz

Szia Ginesz!

Tudom..., de leszavaztak...
Egy-két nap és lesz klub is (már félig működik a csevegő -főleg firefoxban jól-),
ott tudsz szelektálni majd, de meg fogjuk beszélni hogyan.

Pussz,
Tündér
2010. június 15. 15:11
Sokan irnak már csak olvasni járok fel, de ez nem baj...bár még mindig rendszerezném az olvasni valókat.Elöször az élet irta dolgok érdekelnének, utána a kitaláltak...pusssz
2010. június 14. 09:14
Úgy legyen! hajrá!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: