újabb események régebbi események további események

Heti horoszkóp 2010. július 12.- július 18.

2010. július 12.

Vissza a naplóhoz

RÁK (június 22. - július 22.)
Ez az időszak remek lehetőséget ad számodra, ha valami újításon töröd a fejed. Ügyesen használd ki mostani lendületedet, légy nyitott az új dolgokra és nyisd ki a szívedet. Figyelj családodra, mert nagy szükségük van rád.

OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.)
A július a türelemről szól számodra. Próbálj nyitott lenni a pozitív jelekre, fogadd el, hogy céljaid megvalósításához időre van szükség. Ebben az időszakban sok jó dolog történhet veled, csak vedd észre a jeleket.

SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.)
Semmi okod nem lesz panaszra, jó időszak áll előtted. Próbáld értékelni az apró örömöket is, ne vedd olyan természetesnek azt, melyet mindennapjaid során tapasztalsz. Ne félj a döntéshelyzetektől, csak gondolj át mindent alaposan.

MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.)
Ez az időszak sorsdöntő lesz számodra, mely meghatározza későbbi életedet is akár. Ne félj a kihívásoktól, hisz aki nem mer, az nem nyer! Ne a múltban élj, próbálj a jelenre és a jövőre koncentrálni inkább. A mostani barátaidat ne hanyagold el.

SKORPIÓ (október 24. - november 22.)
Alapjában jó időszak áll előtted. Igyekezz minél többet foglalkozni saját egészségeddel is, mert ettől függhet a körülötted lévők helyzete is. Próbálj kikapcsolódni, utazgatni, feltöltődni. Ne hagyd, hogy kihozzanak a sodrodból, ne vidd haza a munkádat!

NYILAS (november 23. - december 21.)
Türelemre van szükséged, hogy a jól megérdemelt eredmények végre beérjenek. Igyekezz jól beosztani a pénzedet, ne költekezz, csak amennyire tényleg muszáj. Ha utazást tervezel, azt lehetőleg kicsit későbbre időzítsd.

BAK (december 22. - január 20.)
Változások állnak be nálad, akár több területen is egyszerre. Családi körben vitás helyzet alakulhat ki, valamilyen korábbi ügyből kifolyólag. Vigyázz pénzedre, ha nyilvános helyen vagy óvakodj a zsebtolvajoktól! Ápold pároddal a kapcsolatodat.

VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.)
Sokan keresik a társaságodat, nagyon közkedvelt leszel baráti körben. Azért régi barátaidat se hanyagold el. Ne rágódj a régi dolgokon, ne szomorkodj a múltbeli eseményeken. Ügyesen oszd be a pénzedet, ne kelljen kölcsönhöz folyamodnod.

HALAK (február 20. - március 20.)
Kellemes dolgok várnak rád július közepéig. Próbálj minél jobban feltöltődni, új energiát gyűjteni. Beléphet az életedbe egy ember, aki nagy hatással lesz rád. Igyekezz az egészségedre minél több figyelmet fordítani.

KOS (március 21. - április 20.)
Türelemmel kell lenned, mert amibe belefogtál, annak sok időt igényel a megvalósítása. De ami késik, nem múlik. Bár unalmasnak tűnik ez az időszak, de hamarosan felpörögnek az események. Új barátságra tehetsz szert, melyből még bármi is kisülhet.

BIKA (április 21. - május 20.)
Változások következnek be nálad, melyek nem feltétlen gyorsan hoznak eredményeket. Nagyon jó időszak számodra, hogy utazz, tanulj minél többet, tapasztalj olyan dolgokat, melyeket a későbbiekben fogsz tudni hasznosítani majd.

IKREK (május 21. - június 21.)
Jó hír számodra, hogy anyagi oldalon erősödés fog beállni nálad. Nyugodj meg, egy darabig nem lesznek pénzügyi nehézségeid. Légy türelemmel, mert a kapkodás nem vezet jóra. Utazz el egy kicsit, kapcsolódj ki, frissítsd fel magad mind testileg, mind lelkileg.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: