újabb események régebbi események további események
06:30
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
07:45
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Heti horoszkóp 2010. július 19.- július 25.

2010. július 19.

Vissza a naplóhoz

RÁK (június 22. - július 22.)
Próbálj minél reálisabb döntéseket hozni mind szakmai, mind magánéleti helyzetekben. Kreatív ötleteidet igyekezz minél reálisabb alapokra helyezni. Ragadd meg a spontán adódó lehetőségeket, mert átlendíthetnek az előtted álló problémákon.

OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.)
Könnyed egyszerűséggel kezeled ebben az időszakban az előtted álló akadályokat. Tisztában vagy azzal, mit is akarsz valójában, így könnyű szívvel lemondasz azokról, melyek nem ütik meg a mércét. Határozott lépéseidben most örömödet is leled.

SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.)
Sok energiával, életerővel feltöltve állsz neki feladataidnak, csak úgy kicsattansz a sikereidtől. Ne feledkezz el azért arról sem, hogy megfelelően, egészségesen táplálkozz a sok teendőd közepette, mert nem csak a lelkednek, de a testednek is szüksége van az energiára.

MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.)
Munkád során most bebizonyíthatod mennyire jól viseled a kihívásokat, nem csupán rátermettséged, hanem terhelhetőséged is kiderülhet. Törekedj arra, hogy minden kérdés tisztázásra kerüljön még az elején, ne maradjanak benned kételyek. Próbálj minél türelmesebb lenni szeretteiddel.

SKORPIÓ (október 24. - november 22.)
A elmúlt időszak hajtása után most fellélegezhetsz mind munkád mind magánéleted során. A szerencse most igazán melléd áll a bolygók állása szerint, azaz jókor jó helyen leszel. Próbálj minél több gazdag élményt szerezni magadnak, melyekkel lelkedet feltöltheted.

NYILAS (november 23. - december 21.)
Szerelmi életedben a teljes elégedettség időszakát éled, könnyed nyugalommal kezeled párkapcsolatodat. Viszont egyéb területen kisebb fajta zárkózottság jellemez. Próbálj megnyílni és bebizonyítani rátermettséged feladataid során. Az építő jellegű kritikákat fogadd el, ne érezd bántásnak.

BAK (december 22. - január 20.)
Egészen megújult erővel fogsz tudni nekilátni a rád váró feladatoknak, most egy teljesen új szemszögből fogod szemlélni a világot. Igyekezz ezzel az új lendülettel élvezni az életet. Egy bensőséges beszélgetés bizony jó hatással van rád is, próbáld csak ki. Igen népszerű, és közkedvelt leszel ismerőseid körében is.

VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.)
Sokat dolgozol, amit bizony nem megfelelően értékelnek munkahelyeden. Próbáld erre ráébreszteni főnöködet. Ha kell, add továbbtanulásra a fejed, vállald be az adódó lehetőséget. A jól megérdemelt pihenésedre is szakíts időt!

HALAK (február 20. - március 20.)
Ne engedd, hogy a felgyülemlett lelki gondok egészségi állapotodat meggyengítsék! Igyekezz minél több időt tölteni vízparton, víz közelében, mert igazán jó hatással van testi és lelki feltöltődésedre. Legyél nyitott, és befogadó az adódó helyzetekre.

KOS (március 21. - április 20.)
Egy nyitott, felszabadult és mosolygós időszak vár rád, melyet a körülötted lévők is érzékelnek majd nálad. Itt a jól megérdemelt pihenés ideje, nem kell most anyagi gondokkal küzdened. Ismét figyelmesebb leszel az emberekkel, és újra kinyílik világ számodra.

BIKA (április 21. - május 20.)
Igyekezz minél többet sportolni, mert ha testedet nem tartod karban, szellemileg sem tudsz igazán sokat bizonyítani. Persze a sok feladat mellett a pihenésre is szánj elég időt. A párkapcsolatodban légy korrekt, ne bántsd meg szerelemedet.

IKREK (május 21. - június 21.)
Munkád terén igazán sokat hozhat ez az időszak számodra, egy jó csapat és sok kitartás meghozza gyümölcsét. Akár olyan sikereket is elérhetsz, melyekre nem is számítottál. Szerelmi életedben szintén boldog időszak vár rád, egy bensőséges új kapcsolat alakulhat ki köztetek.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: