újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Hiányod

2011. április 11.

Vissza a naplóhoz

Ma fél éve ezen a napon, azt mondtad, menjünk be a kórházba, mert úgy érezted ott kell lenned. Elmentünk. Sokáig kellett várni míg te sorra kerültél a vizsgálatra.
Este kilenc órakor azt suttogtad nekem MEGHALOK. Válaszoltam: beszélsz hülyeséget! Azért jöttünk ide, hogy segítsenek rajtad, meggyógyulsz.
Nem akartam elfogadni, hogy elmész és azt se, hogy ilyen hamar, egész éjjel veled voltam, sok mindent vizsgáltak és tettek veled. Nagyon sajnáltalak , te szó nélkül tűrted. Reggelre kész lettél a vese kezelésen is ami sokáig tartott. Mikor véget ért a kezelés, mondták nekem ez a végkifejlet . Én arra gondoltam még van időnk még van.
Reggel fél hétkor mentem haza, az agyam azt diktálta szóljak a gyerekeknek, hogy búcsúzzanak el az apjuktól. Mikor bementek hozzád te már nem úgy fogtad meg a kezüket mint az előtt, ott elbúcsúztál tőlük. Délután mentem be hozzád, alig kaptál levegőt. Mikor megláttalak, ordítani szerettem volna. Még ne!!!!!
Olyan gyönge voltál nem tudtad a szemeidet felnyitni, megfogtam az erőtlen kezed és az arcomhoz emeltem finoman, nehogy ez is fájjon neked és suttogtam érzed az arcomat, érzed milyen?
És mondtam neked nagyon szeretlek. Te sose szeretted ha sokáig bent vagyok nálad, de most jelezted, hogy maradjak mikor kérdeztem tőled és még maradtam veled tovább mint szoktam. Úgy búcsúztam el tőled majd holnap jövök jó? Láttam nem örültél neki, de muszáj volt mennem az oviba az unokánkért.
Éjjel tíz óra körül nagyon furcsán éreztem magam, elmentem zuhanyozni és lefeküdni, úgy éreztem te mellettem vagy és simogatsz egy idő után hevesen vert a szívem nagyon kalimpált, gyenge lettem, nem kaptam levegőt és éreztem akkor elmész. Kérdeztem tőled menjek veled ? Még egy kicsit hevesen vert és utána megyszűnt és te akkor mentél el. Tizenőt percre utána csengett a telefon, hívtak hogy elmentél. Ez fél éve történt.
Sokan mondják ennyi idő után az ember megbékél. Nem igaz , még rosszabb. Most hiányzol a legjobban.

A bejegyzést írta:

Hozzászólások

időrendi sorrend

 
Köszi Orsolya.
joboszi
 
Szia Orsolya! köszönöm . Őt életem végéig őrzöm
joboszi
Szia joboszi! Szivedben örökké veled lesz! Millió pusz Orsolya
 
Kedves Éva !
köszönöm
Kedves joboszi!

Elnézésedet kérem, hogy elolvastam a bejegyzésed.
Megdöbbentő soraidat olvasva mélységesen átérzem a fájdalmadat.
Az elvesztése annak, akit szeretünk a legszörnyűbb, ami érzelmileg érhet bennünket. Hogy mégis tudsz róla már írni, egy kis remény, hogy fel fogod tudni dolgozni az elvesztését annak, akit szeretsz.
Nem találok rá vigasztaló szavakat. Nincs is szükséged rá, mert nem akarod még elereszteni.
De hidd el. Eljön az az idő, amikor már könnyebb lesz, mert ennek így kell lennie.
Akit szerettél is biztosan így gondolná. Tudom, hogy ehhez különösen időre van szükséged.

Köztünk megtalálod a békét, a helyet, azt az űrt, amit most érzel.
Jó, hogy ki tudod adni, ami belül van, ami nyomaszt, vagy feszít.
Fel a fejjel!

Éva
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: