újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Immunológia

2018. február 6.

Vissza a naplóhoz

2012. november 6.-i jegyzetem:
Ma voltam az Immunológián, kb. 2-3 hét múlva lesz eredmény, mert ez nem egy sima vérvétel volt, immunbetegségekre tesztelik a mintámat. Kíváncsi vagyok, mi derül ki.
Tudtam, hogy korai kelés lesz, mégis fél 2-ig lestem a Discovery-t. Aztán kezdett a szemhéjam ereszkedni, szóval kinyomtam a ricsajládámat és aludtam. Ciki lett volna elkésni, mert időpontra mentem. 4 és fél óra alvás mégis elég volt, ugyanis 6-kor, a mobilom csipogására simán kipattantak a szemeim. Kapkodtam, hogy befogjam a száját, nehogy felkeltsem a ház népét, persze a nagy hévben belöktem az ágy mellé, ahová nem fért be a kezem. :-P Végül sikerült kipiszkálni a résből és elhallgattattam. Kimentem zuhanyozni, közben a gyomrom majd' kiégett. Máskor nem vagyok ám éhes még délben sem, de most, hogy nem ehettem a vérvétel miatt, már korán reggel bejelzett a bélésem. Időben el tudtam indulni. Odaértem, bejelentkeztem, mire közölték, hogy nem abban az épületben van az illetékes orvos, menjek át a másik szárnyba. Átslattyogtam oda, bejelentkeztem ott is, pont jött a doki és mondta, hogy mindjárt bemehetek. Elmentem slozira addig. Azt hittem, hogy meg fog vizsgálni, de semmit sem csinált velem, a kezemet megnézte, de annyi. Csak kérdezgetett, majd írt egy papírt és elküldött vele a vérvételre. Ott is kóvályogtam, eltévedtem. Mondta ugyan, hogy merre menjek, ilyen folyosó, olyan ajtó, ilyen lépcső, amolyan beugró, de nekem ez tök kínai volt, vásárolni is kb. GPS-sel kellene mennem, hogy eligazodjak a polcok között. :-D Na, de útbaigazíttattam magam és kiderült, hogy mégis jó irányba mentem, csak nem jó lépcsőn mentem le. :-D Jellemző. *tapsol* Leadtam a vérvételen a papíromat, aztán leültem. Név szerint szólították az embereket. A nővér elég fiatal volt, beszélgetett ott valami ismerősével, közben a karomat tapogatta, kereste a vénát. Valami műtétet ecseteltek. Levett egy hektoliter - vagy 5-6 cső - vért tőlem, majd odaadta a vattát, hogy szorítsam a karomra, várjak 10 percet, aztán mehetek haza. Kaját elfelejtettem vinni, pedig tudtam, hogy farkaséhes leszek már a végére, hiszen induláskor is nagyon éhes voltam. Vettem magamnak egy ischlert, beültem a kocsiba, megkajáltam, azt' jöttem is haza.
Kíváncsi vagyok, hogy milyen eredményekkel zárul majd a vérteszt.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: Cathy

Nekem is az isler jott le azonnal :D Meg egy kerdes: a Janos korhazban koszaltal? Lanyom jart mostanaban allergologian arrafele, hasonlo kalandokat meselt.

Nem, a Kútvölgyiben voltam.
Nekem is az isler jott le azonnal :D Meg egy kerdes: a Janos korhazban koszaltal? Lanyom jart mostanaban allergologian arrafele, hasonlo kalandokat meselt.

megtekintés Válasz erre: kalozlány

Jaj Cuncimókuska!
Az islert én is szeretem. Most különösen.
Pusszantalak Drágám!
:*******************

Jó is az.
Puszi
Jaj Cuncimókuska!
Az islert én is szeretem. Most különösen.
Pusszantalak Drágám!
:*******************
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: