újabb események régebbi események további események
17:08
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
17:00
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
17:49
Tündér módosította a naplóbejegyzését
17:47
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

KÉRDEZD A FÉRFIT?

2010. augusztus 22.

Vissza a naplóhoz

Ezt a cikket annak tudatában írtam, hogy mindnyájan aláírtátok a felhasználói feltételeket, tehát szabadon garázdálkodhatok a kérdéseitek között.
Úgy okoskodtam, ha precízen idemásolom a kérdéseket, akkor csupán élek a másodközlés lehetőségével. Persze tudom, hogy mindenkinek, aki felteszi a világmegváltásra vonatkozó kérdéseit, egyetlen aggálya csak az lehet, ha nem pontosan idézem a szavait.
Tehát nagyon fogok vigyázni, hogy betűről betűre idézzem a szellemi terméketeket. Nyilván minden betűtök jelentéssel bír, ezért a néhol, némelyetek által sajátosan kezelt magyar nyelvtan új virágait sem szakítom le.
Van egy ragyogó fejlesztés az oldalon, a Kérdezd a férfit rovat.
Amint észrevettem, csak kevesen használják, pedig ezer célra is megfelel.
Némi használati útmutatást szeretnék most adni.
Elvileg ez a rovat arra lett kitalálva, hogy ha a hölgyeket hirtelen valami nagyon kezdi érdekelni, vagy akad valami nehezen orvosolható problémájuk, vagy csak a saját igazuk bizonyítását akarják látni, akkor felteszik a kérdést, és megkapják a válaszokat.
A nőkre általában jellemző az egyszerű, lényegre törő, sallangmentes fogalmazás.
De lássunk egy (?) konkrét (?) kérdést:
„Apukák ti mit gondoltok, arról hogyha egy hirtelen jött ötlettől vezérelve a városban éppen összefutott exetektől nemleges választ kaptok arra, hogy elvihetitek-e a két gyereket 2 napra? Ti is megsértődnétek? Jogos volt a felháborodása? Minden előzetes egyeztetés és rákészülés nélkül. Az egyik gyerek meg volt fázva a másik meg speciális diétát igényel és az apa eddig nem csinálta egyedül, hanem én küldtem ennivalót velük és most nem jelentkezik 5 napja, amiért nemet mondtam.”
Itt semmilyen kérdés nincs. Egyszerű tény – nem adja a gyereket, mert… csak.
A következő kérdése az lehetne: „Ugye helyeslitek a halálbüntetést az olyan férfiaknak, aki nem kapja meg a gyereket 2 napra?”
Nézzünk egy másikat:
„Mi a hosszútávú tervetek?? Úgy értem, van párotok/feleségetek. Ez stimmel. De mi a terv? Örök hűség? ha megöregszik, le akarjátok cserélni? Egyszerre több vas a tűzben? vagy "lesz ami lesz?????”
A kérdés igen frappáns és egyértelmű, mondhatni, egzakt. A cél kb. az lehet, hogy bebizonyítsa, az összes férjjelölt senkiházi link alak. A kérdező megérdemli, hogy pontról pontra megvalósuljon az „álma”.
Vannak persze briliáns kérdések is.
Lássunk ilyeneket:
„Nálatok jó idő van?” „Táncolnál-e az asztalon?” „Ki fogja az esernyőt?” „Mit szólnál, ha feleséged egy elit kommandós csapat tagja lenne?” „Másznál-e a fára gyümölcsöt szedni?”
Az ezekre adott válaszokon életek múlhatnak. Látjátok, velünk lehet beszélgetni.
Azért teljes mértékben nem tudom elmarasztalni a hölgyeket a kérdésekért, mert van egy olyan gyanúm, hogy azok egy részét férfiak teszik fel, nőnek álcázva magukat.
Persze mi, a válaszadók is megérjük a pénzünket.
Van közöttünk olyan, aki direkt félreérti a kérdést, és válaszként elmondja, amit mondani akar. Egy másik tudományos fejtegetésbe kezd, hogy a buta kérdésből még butábbat faragjon. Aztán olyan is akad, aki minden válaszában hitet tesz az otthoni jóság örökkévalóságáról. De a legszörnyűbb az, amikor valaki véresen komolyan veszi ezeknek a szórakoztató kérdéseknek a megválaszolását.
Szerintem az a lényeg, hogy jól mulassunk mind a kérdéseken, mind a válaszokon.
A lányok ne próbálják libának álcázni angyali mivoltukat, mi pedig ne próbáljunk meg zseniálisnak tűnni, mert otthon minden másképp van.
Van egy virágunk – mi csak a zöld vagyunk hozzá.

JÖN!!!
Folytatás következik...- Nem Tom -

A bejegyzést írta: Tündér

Hozzászólások

időrendi sorrend

2010. november 13. 17:49
Kedves Tündér! Ez a naplóbejegyzésed a szívem csücske, Nem Tomunk keze által megírva! Nagyon jó! Pusszancs Orsolya
2010. szeptember 27. 14:23
Én is szoktam tesztelni, sajnos nem mindig veszitek észre a kérdésbe bujtatott, másik kérdést, de vannak nagyon frappáns válaszok is. A kérdezd a nőt oldalon pedig kissé elhanyagoltok bennünket.!!!!
2010. augusztus 30. 21:22
Persze Tündér! Csak először el kell mennem a szemészetre, mert ennyi rengeteg írás és olvasás után teljesen tönkrement. Már csak a fél szememre látok, azzal se igen jól. Most is potyognak a könnyeim!
2010. augusztus 29. 21:41
Igen, mindenki látogasson el a "Kérdezd a férfit"-be! És aki nem tudná, van egy klubunk, "Kérdezd a nőt". Jelentkezzetek!!!
Pussz,
Tündér
2010. augusztus 25. 08:49

megtekintés Válasz erre: cuki1 - 2010. augusztus 25. 07:57

A válasz : Mindegyikre igen :)

Si tacuisses, philosophus mansisses.
2010. augusztus 25. 08:34
Vagy szénnel
2010. augusztus 25. 07:57

megtekintés Válasz erre: Pinokkió - 2010. augusztus 23. 11:32

Én rendszeres válaszadó vagyok a kérdezd a férfin. Ami tény, néha a -milyen színű a piros lámpa este?- kérdések feladják a leckét...
Nálam a helyezett kérdések:
1. "Utaznál-e kedveseddel egy űrhajóban?"
2. "Ragadtok-e egymásra, mint borítékra a béllyeg?"
3. "Másznál-e fára gyümölcsöt szedni?"
Hajrá lányok!

A válasz : Mindegyikre igen :)
2010. augusztus 24. 20:00

megtekintés Válasz erre: Pinokkió - 2010. augusztus 24. 18:34

Ó, nem hittem volna, hogy nem Laura rakja fel ezeket a furfangos kérdéseket!

Tájékoztató jelleggel közlöm, hogy hamarosan vége van a nyárnak s elkezdődik a fűtési szezon. Nem mindenki gázos ám! ;-)))) Van, ki bükkel fűt....
2010. augusztus 24. 18:36
Szija Nem Tom!
Én szoktalak benneteket tesztelni. Hol így, hol úgy. Azt ne higgyétek, hogy a buta kérdéseink mögött nincs valami rejtett gondolat. Ha más nem, akkor, hogy ma mit kapjon a férjem vacsorára. Az összekötést, meg nektek, úgyis hiába magyaráznám...
Pusszancs, Cecill
2010. augusztus 24. 18:34
Ó, nem hittem volna, hogy nem Laura rakja fel ezeket a furfangos kérdéseket!
2010. augusztus 23. 22:35
Hazudnék, ha azt mondanám nem jártam arra. Sőt! Kérdeztem is. Senkit nem akarok megbántani, de miután beleolvasgattam, arra a megállapításra jutottam. Nem az én világom.
 
2010. augusztus 23. 22:26
Aranyos vagy, Orsika.
Köszönöm
Tamás
2010. augusztus 23. 11:32
Én rendszeres válaszadó vagyok a kérdezd a férfin. Ami tény, néha a -milyen színű a piros lámpa este?- kérdések feladják a leckét...
Nálam a helyezett kérdések:
1. "Utaznál-e kedveseddel egy űrhajóban?"
2. "Ragadtok-e egymásra, mint borítékra a béllyeg?"
3. "Másznál-e fára gyümölcsöt szedni?"
Hajrá lányok!
2010. augusztus 23. 09:24
Nem Tom! Jó cikk, de én nem vagyok szív bajos a kérdésekben, abba biztos lehetsz, ami a szivemen, a számon! Viszont egyes gondolataid megmosolyogtattak, főleg az utolsó mondatok! üdv Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: