újabb események régebbi események további események
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra

Minden csoda 3 napig tart

2022. augusztus 4.

Vissza a naplóhoz

2019. december 6.-i jegyzet:

A miénk kemény 1 napig tartott. Az Ildi ma visszalépett, mert a férje állítólag húzta a száját a részletfizetés miatt (mintha bármi köze volna ahhoz a házhoz, meg az Ildi döntéseihez) és mivel mindig behódol neki, most is úgy tett.
Isten azonban kisegített minket, nyújtott egy másik mentőövet. Persze rettentően kellemetlen, hogy megint a Gabi segít nekünk. Azt mondta, hogy állja a házfelújítást! Mondta neki az öreg, hogy milliók kellenek ahhoz, hogy ezt ki lehessen pofozni, pont ezért kellett volna költözni, de ő azt mondta akkor is segít. Ég a képemről a bőr, mert nem azért melózik és gyűjtött össze x összeget, hogy ránk költsön belőle. Elfogadta a fater az ajánlatát. Hányingerkeltő. Eddig sem és most sem az ő feladata lett volna kihúzgálni bennünket a szarból!
Átköltözünk albérletbe arra a pár hónapra, amíg a házat újítják, meg hogy a télen ne fagyjunk be ide. A Szeretetszolgálat abban segít, hogy olyanba tudjunk menni, ahová az állatokat is vihetjük és lezsírozzák, hogy a bérleti díjból engedjen egy kicsit a tulaj.
Remélem most már semmi nem jön közbe, mert idegtépő ez a csikicsukizás, meg bizonytalanság.
A Karácsonyt elvileg már az albérletben fogjuk tölteni.

2 hónap remisszió után megint nem vagyok rendben, visszatért a fáradékonyság, fogytam, pedig akkor még jól ettem, de 3-4 napja szinte teljesen elment az étvágyam, itt vannak a délutáni rosszullétek, szédelgés, stb. Holnap ha tudok elmegyek segíteni azért. Kaptam Mikulásra édességet, de még semmit nem ettem belőlük, ami függő lévén nem megszokott. Ma az össz' kajám egyetlen pohár joghurt volt, mert mást nem fogad el a bélésem, meg az erős hányinger sem könnyíti meg a dolgomat.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: