újabb események régebbi események további események
14:01
GregorywrarD regisztrált a weboldalra
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Mozgalmas idők

2012. március 19.

Vissza a naplóhoz

Már öt napja meghalt papa. A hosszú hétvége miatt még mindig nem tudunk semmit a temetésről. A férjem intéz nagyon sok mindent. Ma is ő ment anyámmal és mamával a kórházba, meg mindenhová. Először gondoltam, hogy megyek én is, de hasznosabbnak gondoltam, hogy főzök mindenkinek mire hazajönnek. Valamikor egy körül haza is értek. Mama is nálam ebédelt, aztán anyámnak csomagoltam egy csomó levest, amiket majd le tud fagyasztani arra az időszakra, amikor nem leszek itthon, mert kimegyünk egy hétre a szőlőhegyre. Nagyon drága a benzin, és ha félúton leszünk az jó spórolás, ugyanis minden nap kell most majd menjen a zuram dolgozni.
Ma a vendégek miatt a veteményezés is kimet a fejemből, de még hetekig nem ígértek esőt, úgyhogy talán holnap, kezelés után meg tudom csinálni a maradékot. Csütörtökön már kint akarok lenni a hegyen. De lesz kint is netem, mert visszakérem a mobilnetünket addig. Ott valahogy akkor is pihenek, ha ezerrel dolgozok. Biztosan a jó levegő teszi, meg az, hogy azért az mégis az én házam is. Valamikor jövő héten lesz temetés is. Nagyon fáradtak vagyunk mind. Csak mama kezdi kipihenni papa ápolását, örülök, hogy jó étvágya van, főleg, ha velünk eszik, és élni akar tovább, nem akarja magát élve eltemetni.

A bejegyzést írta: Virág

Hozzászólások

időrendi sorrend

Köszönöm nektek!
Kedves Virág!

Vigyázzatok egymásra, hisz együtt erősek vagytok. Ettől család a család, hogy fogják egymás kezét. Amikor elfogy az egyik ereje, akkor a másik felemel.

Pussz, Tündér
Kedves Virág !

Fogadjátok mély és őszinte együttérzésemet a papa elvesztése miatt. Az öröm, ha a mama élni akar és tovább tud lépni. Amikor tehetitek legyetek vele és akkor jobban fog tudni enni, hamarabb tovább fog tudni lépni a dolgokon. A temetés még megrázó lesz, de erős vagy és kitartás!! Vigyázz magatokra és a mamákra. Puszi Éva.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: