újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Tények

2011. november 30.

Vissza a naplóhoz

Hát ma voltam egy állásinterjún. Nagyon érdekes volt. Nagy divatja van most a telefonos értékesítésnek. Felhívogatod az embereket és megpróbálod eladni a terméket. Fizetés csak akkor van ha eladsz és akkor is csak 30%. Nagyon jól hangzik mi? A fiatal ember szerint ez azért jobb mint a havi bérezés mert ez legalább ösztönzi az embert hogy dolgozzon mert szerinte aki fix pénzért dolgozik az nem is végzi jól a munkáját. Valami ilyesmit magyarázott. Egy srác ,lehetett vagy 25 éves 2 diplomával megmagyarázta nekem aki már 20 éve dolgozom,hogy ha nem ilyen helyen dolgozom mint amit ő kínál akkor nem is akarok dolgozni csak bejárni valahová havi fix 80 ezerért. Különben is magas a munkanélküliek száma és örüljek,hogy az én koromban találok egyáltalán munkát.
A másik helyen egy ruházati boltba ki volt írva eladót felveszünk. Bementem érdeklődni. A kislány közölte velem,hogy amúgy nem tudom hány éves vagy de itt az átlag életkor 23 év és szerintem nem éreznéd jól magad.
Ezt is köszi :)
És ez csak 2 hely ami ma történt velem ,és már 1 hónapja "bohóckodom"
evvel a munkakeresősdivel.
Régen amikor vendéglátóban dolgoztam,ha esetleg valahonnan eljöttem másnap már volt állásom,azt mondták állj be a pultba próbanapra és meglátjuk mit tudsz,most meg mindenbe belekötnek,legyél fiatal,legyen vendéglátós és/vagy kereskedelmi végzettséged és nem árt ha angolul és németül is beszélsz alapfokon és nem tudom mi minden még.
Igen tudom haladni kell a korral ezért próbálok felzárkózni de hirtelen papírokat előhúzni meg nyelveket tanulni szerintem nem tud senki.
Éveket dolgoztam ugyanannál a cégnél,meg volt mindenem és nem volt szükségem papírokra egyebekre. Most hogy sajna leépítések miatt felmondtak hirtelen honnan legyen. Ja és én még "csak" 40 éves vagyok és állítólag nem is látszik rajtam :)
Nem tudom mi lesz ,mindenhová jelentkeztem de mindenhol volt eddig valami kifogás. El vagyok keseredve de természetesen nem adom fel és lesz munkám az biztos csak muszáj volt ezt leírnom,kissé megalázó ez a helyzet.
Hajrá Nekem! Szárnyalunk tovább csak nem tudom honnan fogok erőt meríteni :))

A bejegyzést írta: Pillangó

Hozzászólások

időrendi sorrend

Honnan? Hát innen! :) Meg a mosolygós pofikból :) :) :) Kitartás, megérkezik a megoldás, ha itt az ideje! :)

Puszi:Ailet
Tarts ki Pillangó!

Pussz, Tündér
Szijjja Pillangó!
Nem feladni! Nekem a gyerek van hasonló cipőben, mint te és biztatom. ne már feleslegesen.
Tyson
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: