újabb események régebbi események további események

Tudatalatti tortenet

2017. szeptember 28.

Vissza a naplóhoz

Lanyom kuldott egy hirdetest a kozossegi oldalamra. Forditokat kerestek magyarrol angolra. Epp egy ilyen munkaban vagyok benne, gondolta, orulni fogok. Nem orultem, mert persze csabitott a munka, de tartok tole, nem fog beleferni az idombe. Most meg nem. Ugye, ott a kert, a befozes, a haztartas, a bevallalt munka, emellett nehez idot szakitani masra. Nekem legalabb is nehez. Nemet mondani arra, ami egyebkent erdekelne, az meg nem kellemes.

Elsore nemet mondtam. Aztan megiscsak raszantam magam, egy erdeklodest meger a dolog. Megirtam hat az e-mailt, gondosan atolvastam ketszer is, nehogy hibat hagyjak benne. Elkuldtem. Fel ora mulva rajottem, hogy elbenaztam a dolgot. A forditas magyarrol angolra lenne, en is eppen magyarrol angolra forditok, megis az e-mailben azt irtam, hogy angolrol magyarra forditok eppen. Ez pegig nem mindegy, mert a forditott irany nehezebb.

Szoval ugy latszik, tenyleg nem akarom tudat alatt ezt a munkat, ha ilyen ugyesen elszurtam az e-mailt annak ellenere, hogy ketszer is atneztem. Gratulalok a tudatalattimnak. :D

A bejegyzést írta: Cathy

Hozzászólások

időrendi sorrend

2017. szeptember 30. 13:53
Igen, ahogy az oreg bolcs arab mondta: mindig az elso gondolatunk a jo.

Hogy ki volt ez az arab, vagy hogy mondott-e ilyet barmilyen bolcs arab, azt nem tudom, ez csak ugy szolassa valt nalunk. Pont, ahogy ti is irjatok. :)
2017. szeptember 29. 19:34
Nem is tudtam, hogy te ilyen komoly dolgokkal is foglalkozol? Ilyen tévedések pedig csak azokkal fordulhatnak elő, akik még élünk. Szerencsére. Az első gondolatod volt az erősebb, fogjuk rá! :-)
2017. szeptember 28. 21:08
Érdekes, amit írtál! Mindig az első gondolat a jó, velem is számtalanul előfordult már hasonló.Ahogy mondják, ember tervez, Isten végez...
2017. szeptember 28. 20:21
:D A tudatalattid megoldotta . :)
Puszi
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: