újabb események régebbi események további események
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra

Voltunk sétálni

2022. augusztus 14.

Vissza a naplóhoz

2020. március 11.-i jegyzet:

tegnap is, ma is, holnap szintén megyünk, ki kell használni a jóidőt. Megjött pár napja a pénzem és most adott belőle a fater, szóval gondoltam veszek valami jó csukát, mert a bélelt bakancs már meleg volna, az utcai cipőm pedig megérett a cserére. Találtam olyat, ami tetszett is és úgy tűnt, normális a minősége is. Nem volt olcsó, legalábbis számomra, de úgy vagyok vele, hogy a normális minőség sosem az, egy sokadik silány anyagút viszont nem veszek megint, csak mert "arra futotta", hogy aztán viszonyleg hamar ki kelljen dobnom. Így jártam a látszólag jóval is. -.- Kb. egyórás viselet után szerintem sikerült előállítanom a koronavírus ellenszerét - valószínűleg az is kinyiffant volna, amikor levettem a csukát. :-D Ez így poén, de az nem, hogy kidobtam a - pénztárcámhoz, meg a látszólagos minőséghez mérve - nem kevés pénzt egy olyan holmira, ami kb. használhatatlan. Ránézésre hordható darabnak tűnt, de viseléskor éreztem, ahogy kb. fuldoklik a lábam az ügyesen álcázott gumi, vagy műanyag szerkezet fogságában (gondolom ezek valamelyike, mert azokba fülled be percek alatt az ember), szóval kamuba futottam bele és nem a lábam a ludas, mert oké hogy a többi cipőmben is megizzad, de azok levételekor nem lesz belőle biológiai fegyver, tehát ez a cipő szar minőségű és úgy adták el, mintha jó volna. Egyszer engedek meg drágább dolgot, bízva a minőségben, erre kidobtam az ablakon a lóvét. Mindegy, az eddigi csukával elvagyok még, aztán legközelebbi zsetonnál körülnézek megint, hátha találok normálisat. Ezt elraktam azért, a boltig, meg rövid időre fel lehet majd venni, persze így nem nagyon éri meg, de kidobni nem fogom, mert akkor tényleg potyára költöttem el a pénzt. Vettem tusfürdőt, illatszert is, úgyhogy egy ideig ezekre sem kell költsek.

Nem vitt fel a fater 9.-én a pszichodokihoz. Lehet, hogy nem ahhoz a dokihoz fogok járni a továbbiakban, mert az egyik ismerősünk az itteni pszichodokinak az asszisztense és azt mondta, hogy ha gondoljuk beszél vele, hogy vegyen át. Ez abból a szempontból nem volna rossz, hogy nem kéne órákat utazni egy egyórás ülés miatt, úgyhogy jóváhagytuk a dolgot, aztán majd visszajelez, hogy át tud-e venni a doki.

A házidokival is beszéltem a lábam miatt, de azt mondta, hogy ne utazzak most fel hozzá, mert a vírus veszélyes a szívbetegekre, immunbetegekre. A 13.-i jótékonysági eseményre amúgy sem mentem volna, mert tegnap lefújta a Szeretetszolgálat.

Ma elkezdtük az egyik ólat rendberakni, ha minden igaz holnap be is tudjuk fejezni.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: