újabb események régebbi események további események
23:46
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
23:29
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Játékra - A szépség nem minden

2018. szeptember 20. - Látogatók száma: 39

A játék öt szava: Templom, Smaragdzöld, Kobold Hegyorom, Féltékeny,

A skót nagynéném, Nagyszívű Eszmeralda, aki adoptált engem, Hegyesfül Bűbájkát, azt mesélte, hogy születésemkor olyan rusnya voltam, mint egy kobold, ezért adtak neki örökbe a szüleim.

Az anyám, Leggyönyörűbb Emerencia szerint - aki egy csodaszép, hosszú hajú tündér volt ezer évvel ezelőtt -, már újszülöttként is jobban hasonlítottam a félig elf és félig ember nagynénémre, mint rá, hogy rám se bírt nézni és a teje is elapadt, amikor én néztem rá és megbillegtettem mosolyogva a füleim.

Az anyám először ki akart tenni egy hegyoromra, hogy elvigyen a kánya, de olyan ronda voltam, hogy még annak se kellettem. Azért a nagynéném magához vett és meg is kereszteltetett egy pogány szertartás keretén belül az Elf templomban.

Kiskorom azzal telt, hogy a smaragdzöld mezőn kergettem a pillangókat és igazi koboldok aranya után kutattam, hogy majd később legyen pénzem plasztikai műtétre, hogy én is szép legyek, mint anyám. Amint csepetedtem inkább beálltam a manókhoz dolgozni, mert az kevesebb szaladgálással járt.

Mire betöltöttem a tizennyolcat össze is gyűjtöttem annyi pénzt, hogy meg is vehettem volna az összes plasztikai sebészt zsebre. De mire időpontot kaptam, találkoztam a koboldok királyával, Szélesfül Leopolddal, aki első látásra belémszeretett.

Azt mondta, hogy soha szebb leányt nem hordott még hátán a smaragdzöld mező mint én, de amúgy is a szépség túl van értékelve és nem minden, és azonnal menjek hozzá feleségül és csináljunk száz gyereket, akik mind olyan szépek lesznek mint én, és olyan okosak mint ő. Ja, és véletlenül se szabassam át a hegyes fülecskéimet! Imádja őket ugyanis.

Akkoriban és azóta se gondolkodtam még el eme ajánlat mélyebb értelmén, de talán pont ezért azóta is boldogan élünk, lett száz boldog hegyesfülű gyerekünk, a féltékeny anyámat meg megütötte a guta.

Itt a vége, fuss el véle!

A cikket írta: Virág

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: