újabb események régebbi események további események
17:30
Fifti regisztrált a weboldalra
09:52
emillio válaszolt a Kérdezd a férfit menüpont egyik kérdésére
00:14
emillio új bejegyzést írt a naplójába
20:35
Yolla válaszolt egy szavazásra
19:44
Sanda új hozzászólást írt egy cikkhez
16:21
Yolla új hozzászólást írt az egyik cikkéhez
13:40
zsoltne.eva új hozzászólást írt egy cikkhez
11:51
Ilona új hozzászólást írt az egyik cikkéhez
10:07
zsoltne.eva új hozzászólást írt egy cikkhez
22:55
Ilona új cikket töltött fel
21:17
Sanda új hozzászólást írt egy cikkhez
19:59
zsoltne.eva új hozzászólást írt az egyik cikkéhez
19:58
Ködmadár új cikket töltött fel
19:05
Sanda új hozzászólást írt egy cikkhez
18:07
zsoltne.eva új hozzászólást írt az egyik cikkéhez
14:51
Ilona új hozzászólást írt egy cikkhez
09:05
zsoltne.eva módosította a cikkét
16:58
Zet új hozzászólást írt az egyik cikkéhez
16:58
Sáriell regisztrált a weboldalra
14:10
Sanda új hozzászólást írt egy cikkhez

CSAPDA … 2. rész

2010. szeptember 12. - Látogatók száma: 202

Azt hiszed, mindent kibírsz. Most is fejjel mész a falnak. Mennyivel egyszerűbb volt idáig az életed. Egyedül voltál és kész. Most meg győzöd elhessegetni a pasikat. Mi van, félsz? Belekezdtél valamibe, most már fejezd is be.

Amióta a fejedbe vetted, hogy nem akarsz egyedül élni tovább, bírni sem lehet veled. Állandóan jársz, kelsz, mint egy bolygó hollandi, tudod egyáltalán mit akarsz? Biztosan ezt akarod? Vagy csak játszol az érzésekkel. Vigyázz, nem csak rólad van ám itt szó. Ott van egy másik ember, aki hasonlóan gyötrődik, vagy nem, mint te, és talán éppen azt várja, hogy valaki kimozdítsa ebből az ördögi körből. Te is benne vagy nyakig, de ettől kezdve, hogy valaki mással akarod, vagy szeretnéd ezt a kört lefutni, már felelősséged is van. Mert azt teszel magaddal, amit akarsz, ha jó, ha rossz, de csak óvatosan. Még megégeted szegényt. Úgyhogy csak vigyázz, ne bántsd meg túlzottan, de legyél nyílt, következetes, és szerény. Ne ugorj fejest, egyenesen a közepébe. Fuss egy kört, mielőtt elkezded. Mikor futottad le te a köröket? Már késő. Az a férfi akar téged.

*

Csodálatos idő volt azon a napon, amikor kimentem a kertbe, hogy folytassam a megkezdett munkámat ott, ahol legutóbb abbahagytam, hogy megint azzal a jóleső érzéssel induljak haza, hogy ez a nap sem volt hiábavaló. Elvégeztem, amit kellett.
Nem gondoltam arra, hogy ez a nap tartogat számomra némi meglepetést és már nem lesz ugyanolyan, mint a többi.

Amikor megláttam, hogy Gábor közeledik eszembe jutott az a nap. Azóta, hogy lefeküdtem vele és letudtam az adósságom, nem is gondoltam többet rá. Elkönyveltem, hogy tetszettem neki, természetben fizettem, és még jól is éreztem magam vele. Ennyi volt részemről, semmi több. Eszembe se jutott, hogy ennek folytatása lehet. Mégis, amikor elkezdte velem a beszélgetést, vallott. Nem kellett kérdezni, ő csak mondta, mondta. A felesége három hete, nincs vele. Elvitte a lányát is, és most a szüleinél vannak. Csúnyán összevesztek. – Azt mondta neki, mielőtt elment, tulajdonképpen undorodik tőle… Nem élnek jól már régóta. – Én pedig azt hittem dolgozik az asszony, és most is, akárcsak máskor, feljött hozzám kicsit beszélgetni. Egészen más a helyzet így, és mindent megértettem. Most szenved, én pedig megpróbáltam vigasztalni őt, hogy nem úgy van az, nem gondolta az asszony ezt olyan komolyan, ezt csak úgy mondják a nők, ha dühösek. Vissza fog jönni…. De ő nagyon elszánt volt és őszintének tűntek a szavai. Nem tágított. Egyre közelebb és közelebb jött hozzám. Végül kérlelni kezdett, hogy maradjak kint este. Azt szeretné velem tenni, mint a múltkor. Olyan szépen kérlelt és olyan kedves volt, hogy nem lehetett elutasítani. Nekem is jólestek kedves szavai, ahogy megpróbál levenni a lábamról, ahogy kérlel. Megsajnáltam, és maradtam. Nem gondolkodtam, nem féltem, csak a pillanatra koncentráltam. Minden idegszálammal csak arra tudtam figyelni, hogy amit most teszünk, valami csodálatos. Akkor már én is akartam őt, nagyon. Minden addig elfojtott vágyamat éltem át vele és minden percét élveztem az együttlétnek. Nagyon jó szerető volt.

Pár nap múlva felhívtam telefonon, hogy megkérdezzem, hogy van. Akadozva, zavartan beszélt. – Most nem alkalmas, mondta. – Neked, válaszoltam. Akkor már tudtam miért. Nincs egyedül. Visszajött az asszony. És én már csak egy szép emlék leszek.

A cikket írta: zsoltne.eva

6 szavazat

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2011. november 1. 14:52
Csilla! Orsi!

Köszönöm, hogy olvastátok.
Régi szép idők! Egy év távlatából már csak egy emlék. De néha nem árt feleleveníteni, hogy ilyen is volt és ha úgy nézem nem is olyan régen.

Köszönöm,
Éva
2010. december 25. 15:41
Ezt a felhasználót letiltotta a cikkíró.
2010. szeptember 12. 08:23
Naná! Mi nők, tartsunk össze. Meg kell becsülni a keveset, ha volt értelme, ha nem. Kevés jó több, mint sok rossz!!!!
2010. szeptember 12. 05:42
Eva! A te életed sem piskóta, az biztos! De legalább az emléke megmaradt, ha már a sors így hozta. üdv Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: