újabb események régebbi események további események
00:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
13:01
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
00:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
07:51
Tündér módosította a naplóbejegyzését
07:51
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
05:34
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
01:59
RobertNup regisztrált a weboldalra
07:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:14
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:52
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

"Akit a fénybe állít"

2015. szeptember 11. - Látogatók száma: 48

Egy szelíd és egy vad vonít az ég felé. Elrejtőzik benne a szándék, hogy akit holtnak neveznek, még mindig álszent, múltból kísértő - egy lány emléke.

Szánalmas, mint mindig, amikor megpróbálom elfelejteni azt, mitől vagyok nő. Attól talán, hogy életemben nem voltam más, csak hanyag szajha. Álmom, melyben a Föld hova temetnek minden testet, de lelket nem engednek át, csak csapkodják ajtaját a másvilágnak rá, és rád. Vár a teremtés, a porban sem a kígyó sétál, hanem a meg nem vetett láb. Ebben az ijesztő tükörben, mely belém égett, hogy nem szabad a bűn és fényben meg nem határozott lelkeknek átszökniük, a halandó világ újabb megtestesülésébe. Avagy, a kapuk őrzője, a cherubok, melyeket angyalok nyitnak és zárnak, hol tárt karokkal várja őket az igazság.
Az élet, melynek vizében lábnyomot hagytam. A szellő, melynek illatát beszívtam, a várakozás, mely türelemre tanít, és a hoppon maradt érzés, mely miatt szüzek várnak. Minden ember álma, a gazdagság és szerelem, a karrier és a végén az, hogy elismerjék. Harmóniában élek, de nem magammal. Lemondással várom a véget, mert letisztultan merek hinni abban, hogy elkezdődött hátralevő életem első napja, ha elvágom a kötelékeimet.
Nem a múlt felhőibe kell kapaszkodni, hanem aki elvezet az élvezet nyújtotta játékokhoz. Még sincs egy ember, aki rám várna. Mégis ég és föld lenne a lakhelyem, mert menedékem, hogy a temetőben nincs feltámadás, csak arra várva, hogy a tökéletes, és mulandó fájdalommal lelkem megigazolódni látszik.
Fénybe áll, aki vele próbál felnevelődni, és hite szerint él. Ettől lesz az ember, az elszegényedett remény teljes uralkodója. Nincs mitől tartani, hiszen a kapuk még életében bezáródtak.

- Villő -

A cikket írta: Zsó

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2015. november 8. 07:51
Sokan választják azt, hogy hátralévő életük első napját megkezdik... Inkább harmóniában élnek egyedül, mint mással megosztva azt... Nálad úgy érzem ez túl korán következne be... Feladni nem szabad, mert ahhoz túl hosszú az élet!... Türelmetlen vagy, túl sokat szeretnél, egyszerre... Az életet kezdetétől a végig kell élni, lehetőleg jól!... Ha idő előtt befejezed, az gyávaság lenne!... Ember legyen a talpán, aki megérti a te lelkivilágod!... Mi vonz, vagy taszít téged ennyire!?...
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: