újabb események régebbi események további események
23:35
Find уоursеlf а girl fоr the night in уour сity Canаda: http://b1 ...
11:31
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:30
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:44
SlifeCitle regisztrált a weboldalra
06:20
Főnix Madárka módosította a naplóbejegyzését
06:19
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
06:54
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
01:51
The bеst girls for sеx in your tоwn Cаnаdа: https://coupemoi.la/Y2BuS ...
13:27
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
05:02
Dаting sitе for sеx with girls from Spаin: https://v.ht/m2SsB regisztrált a ...
01:41
Аdult zoosк 1 dаting аpр itunes: https://cordly.pw/SKfvAL regisztrált a ...
00:15
Jblehei regisztrált a weboldalra
21:02
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába

A szív szava

2016. március 29. - Látogatók száma: 49

Hallgass a belső hangodra, a szívedre, ő sosem hazudik.

Azt kell mondjam,hogy az én igazi életem, 2010-ben kezdődött,amikor az internet segítségével rátaláltam a gyerekkori első szerelmemre. Ekkor már 2 éve külön éltem a férjemtől, így semmi nem volt gátja, szerelmünk újra éledésének. Ezt az időpontot tartom az új életem kezdetének is. Felmondtam az akkori munkahelyemen , ahol vezető beosztásban dolgoztam, viszonylag jó pénzért és beledobtam magam a vállalkozók világába. Az volt az elképzelés, hogy olyan munkával keressük a pénzt, ahol a nap 24 órájában együtt lehetünk, mert 27 év kihagyás után nem is tudtunk mást elképzelni.

Így lett nekünk teázónk egy felkapott üdülőhelyen. A koncepció nem volt rossz, de az érzelmek színterén korai volt egy ilyen vállalkozást a nyakunkba venni. Egy csomó minden menet közben derült ki számunkra, ami előtte nem volt látható, ezért a rövid teázós életünk kemény milliók elbukásával végződött. De ami a lényeg, a szerelmünk töretlenül bimbózott. Persze gazdaságilag nem egyszerű egy ilyen helyzetből felállni, de minket továbbra is az hajtott, hogy együtt lenni amennyit csak lehet. Nos, ez sajnos nem sikerült, ezért innentől külön utakon kellett a betevőt megkeresnünk, annyi nem változott, hogy maradtunk a vállalkozók társadalmának tagjai és próbáltunk stabil helyet szerezni magunknak. Ami ekkor jutott a mi kis szerelmi életünknek az a néhány óra a nap végén. Szerelmesek voltunk, de nem igazán boldogok.

A hétköznapi robotból kitörve elkezdtük a kirándulgatásokat először a lakóhelyünk környékén, majd egyre messzebb és végül eljutottunk Erdélybe is. Ezek az utazások kettőnk kapcsolatának meghatározó pontjai, mert hihetetlen boldogsággal vetettük bele magunkat a szebbnél szebb természeti kincsek feltérképezésébe, mániákusan fotóztunk mindent, ami mosolyt csalt az arcunkra, boldogságot hozott a lelkünkbe. Kedves emlékei a mi kis románcunknak. Ezek a kirándulások, amikor szembesültünk a Zemplén csodálatos vadregényes tájaival, pici kis hegyi falucskáival, a hihetetlen tiszta levegővel, Erdély leírhatatlan szépségével, azzal a semmi máshoz nem fogható aurával értették meg velünk, hogy mi az igazi boldogság, mi is az igazi élet ezen a Földön. Hónapok teltek el így és mi tudtuk, egyre jobban éreztük, hogy mire vágyunk és mit akarunk.

A természet közelsége annyi pozitív energiát, annyi szeretetet, annyi nyugalmat, békességet sugárzott, hogy sokszor hazafelé menet könnyeztünk, hogy ott kell hagyni mindezt. Sosem felejtem el azt a pillanatot, amikor Vágáshután a dombtetőre épített teraszról elém tárult a zempléni belső medence látványa, alig tudtam betelni vele. Nem is hittem el,hogy ez itt van Magyarországon. Kis idő után becsuktam a szemem,kinyitottam a szívem és éreztem a lágy szellő simogatását és hallottam a fuvallatát. Nagyon boldog voltam. Erdélyben, Borsana felejthetetlen kolostorkomplexuma, fent a domboldalban. Azt éreztem,hogy menten elájulok,mikor megláttam a belső udvart. Jellegzetes erdélyi stílusú fateraszos "paloták", fatemplomok, minden tele virággal, a park közepén kis tavacskán fahíddal. Nem szégyenlem, de elsírtam magam. Ott tudom, nagyon közel voltam Istenhez. Kértem a páromat,hogy had legyek egy kicsit magamban. Azok a pillanatok életem legszebb pillanatai voltak, ott megszűnt tér és idő. Nem éreztem mást, csak örömöt és vágyat az igazi boldog életre és végtelen hálát, hogy most már tudom,milyen is az. Az élmény, amit nem vehetnek el tőled, az örökre megmarad és ha megérinti a szívedet, sosem fogsz szabadulni tőle. Mi sem.

Ezek a kirándulások, nemcsak a szerelmünk előtt nyitottak új dimenziókat, hanem a jövőnk tervezését is egyértelműbbé tették. Nekünk nem való a nagyvárosi élet, nekünk vidékre kell költöznünk, közel a természethez, ahol ég és föld egy. Elkezdtük latolgatni a lehetőségeket és már tudatosan keresni kezdtük az otthonunkat. Azt mondtuk magunknak, hogy ott lesz az otthonunk, ahol hallatszani fog a szív szava.

Hozzászólás (0)

A cikket írta: herdika

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: