újabb események régebbi események további események
14:53
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:52
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:51
Tündér módosította a naplóbejegyzését
21:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
21:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Az alkohol és a csalódás!

2010. május 4. - Látogatók száma: 23

Volt egyszer egy lány, aki minden nyáron papájánál töltött 2 hetet és együtt horgásztak, napoztak nevettek és sírtak! A lánynak az az ember többet jelentett, mint a saját anyja vagy apja, mindent megkapott törődést, szeretetet és odaadást........

2007 nyarán a lány megint elment a kis faluba kikapcsolódni, ekkor Ő 14 éves volt!
Nagyon szerette a papáját, de egy gond volt vele: az elmúlt 15 évben minden nap este pont 18-ra lement a kocsmába és megitta a szokásos fröccsét, sörét!!
A lány ennek ellenére, mindig minden este megvárta, mert a papa puszija nélkül nem tudott aludni még ennyi idősen sem...ám egyszer egy szerdai nap a hazajövetel a szokásosnál előbb történt! A lány nagyon örült megnéztek egy filmet, megvacsoráztak és a lány átölelte a termetes embert mire Ő a szívéhez kapott és elfeküdt, annyit mondott csupán a lánynak, hogy mindig maradjon ilyen kedves, aranyos, segítőkész és ha most történik valami, Ő odafentről akkor is figyelni fog, a lány nem tudta elképzelni mi történhetett, hamar gyorsan elszaladt a papája feleségéhez, jött a mostoha mamája és a lányt a kiküldte a szobából!!!!
Ekkor az ember már halott volt nem tudtak vele mit kezdeni.....az orvos megállapította, hogy az alkohol okozta a bajt!!!
A temetésen mindenki ott volt mivel a lány szülei elváltak, ezért csak az apjával volt, akivel azóta nagyon megromlott a kapcsolata, mert Ő is ugyanazt csinálja, mint annó az apja: iszik nem keveset és a lány úgy döntött, hogy nem foglalkozik az apjával, mivel nem szeretne még egyszer egy szívéhez közel álló embert elveszíteni!!!
Az apja kitagadta a lányt és nem foglalkozik senkivel és semmivel!!!!

A cikket írta: bambino666

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: