újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

CICACSALÁD … V. RÉSZ

Látogatók száma: 58

Köszönet minden jóérzésű embernek, az aggodalmakért, a cicacsalád sorsának alakulása érdekében írt hozzászólásokért. Nem tudjátok, de megtudjátok, ha befogadtok egy ártatlan kis jószágot, .mert a puszta szeretet, lásd nem elég.

Csak négy nap kellett ahhoz, hogy megismerjék a környezetüket. Ez alatt a négy nap alatt alkalmam volt egy másik élethelyzetben szemlélni a cicák életét. Mi emberek, azon túl, hogy sokan vagyunk, akik szeretjük ezeket a kis állatokat, naiv módon, kellő tapasztalat híját, egy hosszú folyamat következtében eljuthatunk odáig, mint ameddig én eljutottam.
Nem vagyok büszke rá, hogy ezt tettem. Megint ők győztek. Mi vagyunk a hitetlenek, a legjobb szándék által vezérelve ugyan, de nem mindig érjük el azt, amit szeretnénk.

Én ma elértem, amit szerettem volna. Boldogan tudok beszámolni arról, hogy nem kellett a diófát kivágnom, még korona alakításra sem volt szükség, sőt semmilyen alpinista eszközre, de még a tűzoltókat sem kellett riasztanom. Ugyanis csodák csodája, amikor kiértem a tanyára mindahányan lent voltak a földön. Legnagyobb megkönnyebbülésemre, ma egy laza nappal kezdődött az életem. Nem volt más dolgom, mint a kényeztetés. Amíg még tehetem, talán rosszul teszem, de muszáj számukra finom falatokkal szolgálni.

Még nem nagyon kiabálom el, még okozhatnak némi meglepetést, de szerintem a nehezén már túl vagyunk.
Ettől függetlenül a létra egyelőre a helyén marad, ha másra nem arra jó lesz, hogy gyakoroljam a fára mászást, hátha még szükségem lehet rá.

Ma nyugtával dicsérem a napot, de okozhatnak még fejtörést, most csak egy a fontos, jól érzik magukat. Még az anya cica is kimerészkedett a ház alól, és büszkén járta körbe a területet, nyújtogatva a nyakát, nincs-e ellenség a közelben. Rajtam kívül, akit csak arra az időre méltatott a figyelemre, amíg jóllakattam, természetesen először a kicsinyeit, utána őt.
Az anyák már csak ilyenek. Megteszik, ami tőlük telik. Első a gyerek, utána, amit meghagytak, de legtöbbször csak az üres tál.

Minden jó, ha jó a vége. Részemről még nem az ugyan, de egyelőre élményszegény életet élek, azon kívül, hogy már megjárták az összes fát, azok a fák alacsonyak, nem szorulnak a segítségemre, ezért átmenetileg felfüggesztem a családregény folytatását egészen addig, amíg valami rendkívüli dolog nem történik, de csak jó értelemben.

Örülök, hogy megoszthattam veletek a cicacsalád életének egy kis epizódját.

Egyelőre vége!

A cikket írta: zsoltne.eva

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Naná!
Hú, most jutottam a cicáimhoz! Happy and! Tök jó volt olvasni téged! Írj még, úgyis lesz még sztorid velük:-)
Pinokkió
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: