újabb események régebbi események további események
20:15
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
20:14
Tündér módosította a naplóbejegyzését
20:12
Tündér módosította a naplóbejegyzését
19:06
Pinokkió módosította a cikkét
18:22
Pinokkió új cikket töltött fel
18:19
Pinokkió módosította a cikkét
18:14
Pinokkió módosította a cikkét
18:11
Pinokkió módosította a cikkét
14:48
Pinokkió módosította a cikkét
13:43
Pinokkió új cikket töltött fel
21:29
Pinokkió módosította a cikkét
15:18
Pinokkió új cikket töltött fel
20:08
Pinokkió új cikket töltött fel
16:25
Pinokkió módosította a cikkét

Egy család szétesése 3.

2010. szeptember 17. - Látogatók száma: 62

Folytatom....

Ekkor mivel nem tudunk megegyezni, hogy anyukám visszakapja a pénzét, írtam a két húgomnak egy-egy levelet, hogy szeretném, ha anyukámmal is ők foglalkoznának. Én meg elhagyom a családi házat.
Gondoltam, hogy ha anyukám pénzével ők rendelkeznek akkor anyukám is legyen az ő gondjuk.Én 7 hónapig tettem a dolgomat szó nélkül.
Ja, a hagyatéki után felmerült anyukám intézetben való elhelyezésének gondolata, amit én nagyon elleneztem, de mivel mondták, hogy sok idő ezt elintézni, így belementem.
Februárban hoztam egy papírt a klinikáról amiben anyukámat teljesen döntés és cselekvőképtelen személynek minősítettek és intézeti elhelyezésre javasolnak.
Tehát megindult a folyamat, hogy anyukám intézetbe kerüljön.Azt nem tudtam, hogy beadták a gondnokságra való kérelmet a bíróságra, ugyanis nem igen beszéltünk akkorra már nagyon elmérgesedett a helyzet köztünk.
De ekkor még semmi rosszra nem gondoltam.
A levelemre semmi reakció nem volt, bár hetente egyszer 10-20 percre benéztek hozzánk. Igaz, hogy akkor én a gép elé ültem és tüntetőlegesen hallgattam. Nem volt mit mondanom nekik, arra nem nem voltam kíváncsi, hogy ők mit gondolnak.
Eljött édesanyám 70. születésnapja április 1. Ekkor megjelent a kisebb húgom és mondta, hogy elviszi anyukámat magukhoz.
Mindig azt mondta addig, hogy ő soha nem lenne képes anyukámat ápolni.Nem is sokáig volt náluk.
Már április végén a klinikán volt édesanyám. A kérdésemre, hogy miért azt a választ kaptam, hogy kell a kivizsgálás az intézet miatt. Mivel pont egy három napos ünnep jött, május 1, így hogy ne kelljen anyukámat hazavinni, inkább aláírtak egy olyan papírt, hogy gerincvelő csapolást csinálhassanak anyukámnak.
Erről engem nem kérdeztek meg, ketten írtak alá. Nagyon felháborodtam, mert mikor bementem anyumat meglátogatni csak annyit tudott mondani, hogy nagyon fáj neki hogy szurkálták.Nagyon sajnáltam, de tenni semmit nem tudtam ellene.
Na májusban már benn is volt az intézetben anyukám.Gyorsan elintéztek mindent.Én kiköltöztem a családi házból, mivel azt mondták, hogy akkor maradhatok, ha fizetek albérleti díjat.....ohhh.Nem fizettem, inkább elmentem egy idegen albérletbe.
Nem kerestem őket de ők sem kerestek csak akkor ha valami kellett volna nekik, hogy beleegyezzek dologba.
Mondanom sem kell, hogy ezek után nem egyeztem bele szinte semmibe, abba sem, hogy egy vadidegen bemenjen a házba és csak a rezsiért ott lakhasson.Ha én a testvérük nem maradhattam, akkor idegen meg ne menjen oda, ahol semmi keresni valója nincsen.
Egy dologba ugyan beleegyeztem ez pedig a ház "felújítása" ami nem takar többet, mint hogy letették a metlakit a két szobába.Ezt is az apukámmal vettük meg, csak nem volt aki segítsen a két szobából kipakolni, igy csak állt évekig.A kályhák most kinn az udvaron csak a konyhában van fűtés a többit nem rakták vissza. Augusztusra a ház berendezése szépen elfogyott, most a lakás szinte teljesen üres. Semmit nem hoztam el mindent a két húgom széthordott...amihez semmi joguk nem lett volna.Ekkor még nem tudtam, hogy ez még csak a kezdet....
folytatom...

A cikket írta: ginesz

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. szeptember 17. 10:01
Ginesz! Tanulság az életed nagyon fájó története! üdv Orsolya
2010. szeptember 17. 09:57
Köszönöm, hogy elolvastad...nem keseregni akarok a történteken, csak gondolom, hogy az ember ebből is tanulhat.Bár senkivel ne történjen ilyen dolog!
2010. szeptember 17. 09:51
Ginesz! Ez őrület, miken mentél át és ha ilyen a kezdet, a többibe bele se merek gondolni! Ez még az enyémet is túlszárnyalja....hú! üdv Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: