újabb események régebbi események további események
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Emlékkép egy csodáról...

Látogatók száma: 36

Csodálatos dallam

Éppen ma két hete, kedden este, életem legszomorúbb,legfájdalmasabb pillanatait éltem meg. Gyermekkori szerelmem, aki 27 év kihagyás után lett a társam, a szerelmem, a mindenem, egyszer csak minden előjel nélkül meghalt. Leállt a szíve. A pillanat töredéke alatt mértük fel a helyzetet és nem gondolkodva a mérhetetlen fájdalomra, a nincsre, nemet mondva küzdöttünk az életéért és vártuk a segítséget. Fogalmam sem volt, hogy mi van körülöttem, csak csináltam, amire a telefonba a mentősök utasítottak. Mindegy hogyan csak csináljuk....1.2.há.....1.2.há.......láttam az élettelen arcát, éreztem, hogy az élet egy pillanat alatt tova tűnt...de nem adtuk fel...

.Zokogtunk a nagylányommal és küzdöttünk. “Szerelmem, most nem hagyhatsz itt!” Az a sok terv, az a sok emlék, az a sok szerelmes pillanat, nem múlhat el csak így!!!!!!! Tíz perc telt el ebben az euforikus állapotban, amikor a mentősöknek sikerült újraéleszteni és stabilizálni a szívet. Életem legcsodálatosabb pillanata volt, amikor közölték velem, hogy a szív működik.

Intenzív osztály, további életveszély, a kétségek, hogy milyen maradandó agykárosodása lesz, az új élet hogyan talál rá.... csodáért fohászkodtam, hogy még egy esélyt kaphassunk......5 nap múlva megtörtént a csoda, felébredt az én drágám....nem emlékezett szinte semmire....zavart állapotában fogta a kezem, s bár nem tudta ki vagyok, éreztem, hogy szeret és én viszont...ez a szerelem, amely köztünk létrejött közel 30 éve, volt az erő, hogy a csoda megtörténjen és kaphassunk még egy esélyt a közös életre.

Ma, két hét után a tragikus este után hazahoztam a kórházból, most alszik a drágám és horkol eszeveszettül,:) de nincs olyan dallam a világon, amelyet szívesebben hallgatnék most, mint az ö horkolását. A legcsodálatosabb dallam, amely eddigi életem során a szívemhez eljutott. <3

A cikket írta: herdika

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: Tündér

Kedves Herdika!

Szívből kívánok a párodnak teljes gyógyulást, a szeretet ereje csodákra képes! :)

Pussz,

Tündér

Kedves Tündér!

Köszönöm, ez a történet, tavaly szeptemberben zajlott....Szépen gyógyul, de azért még aggódom és féltem őt!!!!! Nélküle semmi vagyok.

Üdv: herdika
Kedves Herdika!

Szívből kívánok a párodnak teljes gyógyulást, a szeretet ereje csodákra képes! :)

Pussz,

Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: