újabb események régebbi események további események
10:04
suWhoBnZfQSLipdP regisztrált a weboldalra
15:51
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
08:13
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:12
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
16:53
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:36
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Hány fős a tűzhely

2013. augusztus 15. - Látogatók száma: 63

Anna a sötét spájzban rendezi a polcokat.
Szép rendezett sorban állnak a tészták, konzervek, fűszerek...Mindennek meg van a saját helye. Ha bárki is egy centivel is arrébb teszi, már nem jóóóóó!!! Annak nem ott van a helye! Rendezetlenség és káosz van! De ez az ő felségterülete, így bármit tehet itt bent. Letorkolhat bárkit, aki az ő spájzában káoszt csinál. Szeret itt bent lenni, ha csak egy röpke időre is, mert itt bent nyugi van. Annak ellenére, hogy rajongásig szereti a családját. Az élete egyenlőre a gyermekéről és a férjéről szól. Értük van. Szeretettel és örömmel kel fel reggel, hogy elkészítse nekik a reggelit, majd az ebédet és vacsorát. Örömmel indítja be a hiper szuper mosógépét, amivel a férje lepte meg. Majd vasalja ki, a nagy hőségben két perc alatt megszáradt ruhákat. Közben a napi takarítást kezdi el. Vásárolni nem kell mennie, mert oda mindig együtt megy a család. Szereti az életét!
Férje szerető és megértő. Gyermeke egy angyal, annak ellenére, hogy a szoknyáját tépi 0-24-ig. De valami hiányzik! Sokszor gondolkozott már azon, hogy mi is az a valami. Talán a munka? Hogy ő is pénzkereső legyen? Vagy egy újabb csöppség? Talán egy kistestvér? Egy nyaralás? Egy új autó? Nem kapta még meg a választ...!
Ritka pillanatok egyikében, el el csuklik a hangja és könnyes lesz a szeme. Mikor a gyermekét a karjában tartva arra gondol... Miért?? És meg kapja a választ!
Őt miért nem tartotta így a karjában, miért nem szerette őt feltétel nélkül sosem? Miért az ő bűne az, hogy megszületett? Anna visszamegy a spájzba. Újra egyedül van a csendben...
Szeretne a gondolataival eltölteni egy kis időt! Sanyargatja magát, fájnak az emlékei. Elhesegeti őket, de mégis akarja. Legbelül érzi, hogy ez gyógyítja a lelkét, szívét.
Majd egyszer csak hall egy kiáltást... ANYAAAAAAA! Hirtelen nem tudja, hogy ez az ő kiáltása e, vagy a gyermekéé???!!!!! Megint hallja. Nem ez már nem az övé. Kifut a spájzból.
Mi a baj kicsikém??? - Semmi Édesanya! Csak hiányoztál! - De hisz itt voltam. - Tudom, de elfelejtettél engem ölbe babázni!
Anna zokogásban tör ki. Ölbe veszi egyetlen gyermekét. Hosszan öleli, forró őszinte szeretet puszit lehel homlokára....
Itt vagyok egyetlen Kincsem! Örökre itt vagyok veled!
És végre nem érzi az ő anyjának a hiányát. Hisz ő is anya! Már nem fáj neki a szeretet hiány. Már jól van és nem hiányzik neki semmi!
Hisz meg van mindene! A mindene a szeretet!

A cikket írta: pem

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

pem
2013. augusztus 15. 22:35
Sziasztok!

Tündér, köszönöm elismerő szavaidat! :-)

Eva, igen! Borzasztóan tud fájni, de csak a felismerés....a szükség mér nem! Az jó! Hisz kölcsönös szükségről beszélhetünk....:-)

A spájzáról annyit, hogy elhiheted tényleg rend van benne és komolyan kikap az, aki belép és káoszt csinál!! :-) :-) :-) :-) :-)
2013. augusztus 15. 11:53
Szia Pem!

Olyan őszinte, szívből jövő, fájdalmas felismerése az életünk egy pillanatának... Szükség van ránk! A gyermekünknek! A múltból még hiányzó szeretetet ő pótolja, idővel elfelejtjük azt, ami nekünk fáj, mert muszáj... :-)

Pussz,
Éva

Ui... Nekem nincs külön belépős spájzom, de ha lenne, ott rend lenne, az tuti... :-)
2013. augusztus 15. 11:44
Szia Pem!

Ez nagyon szép volt!

Pussz,

Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: