újabb események régebbi események további események
20:07
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
20:05
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
23:21
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
12:32
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
22:10
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
21:42
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését

Tapasztalatok

2010. május 4. - Látogatók száma: 48

Mint nő, számos és érdekes tapasztalatot gyűjtöttem már be az autóban ülve. Hogyan reagálnak a férfiak, ha azt látják, hogy a volán mögött nő ül. Mindenki másképpen. Van, aki előzékenyen megáll, ha látja, hogy tolatok, de olyan is van, aki elhúzza a szájá

Mi hozta ki belőlem ezt a cikket?
A tegnap esti események. Állok a ház előtt és várok, hogy hátha ürül parkolóhely a ház környékén. Ismerjük már egymás autóit, hiszen belakott társaság lakik itt, Kb. egy éve nem cserélődött egy lakás tulajdonosa sem. Látok idegen autókat, gondolom, majd csak elmegy valaki.
Szóval állok ott, amikor is az egyik bolt bezár és látom a fiatalembert a kocsijához menni. Indítok és várom, hogy beállhassak. A tükörben látom, hogy közeledik egy autó. Elhúz mellettem, majd ugyanazzal a lendülettel beáll a megüresedett helyre. Kiszállok, és nyugodt hangon közlöm a kopasz izomaggyal és a plazaciccel, hogy Én már tíz perce várok arra, hogy legyen hely, legyen szíves, ne tolakodjon elém. A szöveg, amit kaptam ilyen volt.
-********, ******, ******!
Nem érdemes kiírni belőle semmit, mert kitiltanak.
Ledermedek, nyelek egyet, és látom, hogy a pár a fagylaltozóhoz megy, vásárolnak, majd visszajönnek az autóhoz. Közben gúnyosan rám néznek. Én még mindig az autóban ülök, de közben már megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy inkább elmegyek a majomketrec mellé, megkockáztatva, hogy reggelre téglákon áll az autóm. Beülnek, majd nekiállnak kitolatni.
Hirtelen megtorpan az autó, majd az izomagy kiugrik, káromkodik, ugrál. Hiába, no! Hatalmas nagy adag fagyival a kézben nem olyan könnyű tolatni! Az ölben meg rettentően hidegít. Kiszáll a plazacicc is, majd kisvártatva összekapnak. Gondolom, keresték a hibást, akinek az eszébe jutott a fagylaltozás. A lány is földhöz vágja a fagyit, majd beülnek, és kerékcsikorgás közben elhajtanak. Hehe. Nem tagadom, jó kedvem lett. :)))) De genya vagyok! Erre mondják, hogy Isten nem ver bottal?
Szépen betolattam, milliméterre pontosan, ahogy egy kamionos feleségnek illik és végül is jókedvvel mentem fel a lakásba.

A cikket írta: Babenko

8 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. június 30. 08:49
nagyszerű történet az emberi hülyeségről és iq-bajnokságról
tömör, rövid, frappáns
grat.
:)
2010. május 18. 08:50
Jó k is történet...főleg, hogy ilyen gyorsan utolérte őket a bünti:-))
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: