újabb események régebbi események további események
12:40
Zet válaszolt egy szavazásra
02:50
unpNkuqvhgqsAxe https://www.google.com/ regisztrált a weboldalra
12:38
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
12:02
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
07:14
Tündér módosította a naplóbejegyzését
07:12
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
10:41
Infraredcff regisztrált a weboldalra
08:42
Pinokkió módosította a cikkét
23:19
Pinokkió új cikket töltött fel
08:30
RainMachineipk regisztrált a weboldalra

Padlizsántorony

2010. augusztus 4. - Látogatók száma: 72

A fiú tesóm vegetáriánus és ha jön minket meglátogatni mindig kitalálok neki valami fincsit . Szereti a zöldségeket és a sajtot is mindenféle formába (én is ) :) Én nem vagyok vega de én is szeretem a zöldségeket és a párom is ezért ez az étel is kedven

Hozzávalók :
2 db padlizsán
4 húsos ,kemény paradicsom
30 dkg mozzarella sajt
só ,és őrölt bors
olívaolaj
1 csokor friss bazsalikom


A padlizsánokat vágd ujjnyi vastag szeletekre , sózd -borsozd .
A paradicsomot és a mozzarellát is karikázunk .
Egy tűzálló tálat kenjünk ki vékonyan olívaolajjal . A háromféle anyagból építs " tornyokat"
de úgy hogy mindegyik alá tegyél egy kis bazsalikomlevelet .
A kis építményeket állítgasd a tálba ,és tedd előmelegített sütőbe .
200 C -on 25 -30 perc alatt süsd meg .
Akkor jó ,ha a sajt elolvadt. Melegében kínáljunk .
Jó étvágyat.
..........



Padlizsán : Hosszúkás alakú ,jellegzetesen lila színű. A mediterrán konyha egyik legfontosabb alapanyaga és nem csupán különleges íze miatt , hanem mert rendkivül sokféleképpen elkészíthető és szinte bármilyen nyersanyaggal könnyen kombinálható .

A cikket írta: cuki1

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. augusztus 18. 22:56
Igen sajnos:(
2010. augusztus 18. 06:20

megtekintés Válasz erre: cuki1 - 2010. augusztus 7. 20:51

Én is féltem . Már süthetne a nap.

Mindjárt vége a nyárnak és alig sütött a nap.
2010. augusztus 18. 06:19

megtekintés Válasz erre: BanMagdi - 2010. augusztus 4. 20:17

Nagyon szeretjük mi is, mindenféleképpen, de talán sütve, krémnek elkészítve a legjobban. Pirítósra téve isteni. ha gondoljátok, majdleírom. Üdv Magdi

Én is akarom a receptedet BANMAGIi..... Puszi nektek
:)
2010. augusztus 7. 20:51
Én is féltem . Már süthetne a nap.
2010. augusztus 7. 12:53

megtekintés Válasz erre: cuki1 - 2010. augusztus 7. 11:33

Igen az a lényeg hogy nem esett bajotok.
Mifelénk is nagy vihar volt .
Olyan félelmetesen villámlott és dörgött .
.........

Cuki! Nálunk tovább vonult, de amíg villámlott, hú azt hittem összeesek olyanokat dörrent. Most is lóg a lába, de csak átvonulnak a felhők. pusz Orsolya
2010. augusztus 7. 11:33
Igen az a lényeg hogy nem esett bajotok.
Mifelénk is nagy vihar volt .
Olyan félelmetesen villámlott és dörgött .
.........
2010. augusztus 7. 10:31

megtekintés Válasz erre: BanMagdi - 2010. augusztus 7. 10:04

Picit várnotok kell, mert fennforgás van nálunk, tegnap nagy vihar volt. Minjátr megyek eltakarítani a romokat. Addig is puszi Nektek Magdi

Magdika lényeg, hogy nektek nem lett bajotok! Vigyázzatok magatokra! üdv Orsolya
2010. augusztus 7. 10:04
Picit várnotok kell, mert fennforgás van nálunk, tegnap nagy vihar volt. Minjátr megyek eltakarítani a romokat. Addig is puszi Nektek Magdi
2010. augusztus 4. 22:21

megtekintés Válasz erre: BanMagdi - 2010. augusztus 4. 20:17

Nagyon szeretjük mi is, mindenféleképpen, de talán sütve, krémnek elkészítve a legjobban. Pirítósra téve isteni. ha gondoljátok, majdleírom. Üdv Magdi

Én is várom a receptet :)
2010. augusztus 4. 20:22
Magdika! Várom remélem megosztod velünk mielőtt, mert - igaz nem én főzök nálunk - a férjem a főszakács és szereti az új recepteket. üdv Orsolya
2010. augusztus 4. 20:17
Nagyon szeretjük mi is, mindenféleképpen, de talán sütve, krémnek elkészítve a legjobban. Pirítósra téve isteni. ha gondoljátok, majdleírom. Üdv Magdi
2010. augusztus 4. 17:54
:)
2010. augusztus 4. 17:48
Elmentve!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: