újabb események régebbi események további események
18:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
18:26
Tündér módosította a naplóbejegyzését
18:23
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
15:58
Visszafogott Vénusz új bejegyzést írt a naplójába
14:12
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
12:14
zsoltne.eva új bejegyzést írt a naplójába
10:21
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
08:24
peonia új bejegyzést írt a naplójába
06:18
Gaya módosította a naplóbejegyzését
06:16
Gaya új bejegyzést írt a naplójába
22:03
Visszafogott Vénusz új bejegyzést írt a naplójába
14:42
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
11:31
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
11:29
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
10:09
peonia módosította a naplóbejegyzését
09:50
peonia válaszolt egy szavazásra
09:50
peonia válaszolt egy szavazásra
09:49
peonia válaszolt egy szavazásra
09:49
peonia válaszolt egy szavazásra
09:49
peonia válaszolt egy szavazásra

Bacskai csirkemaj

2016. március 4.

Vissza a naplóhoz

Eredetileg a lecsos csirkemajat neztem ki a mai napra, aztan kiderult, hogy az ugyanaz, mint a bacskai. Ugyhogy megint okosabb lettem eggyel.

Terveim szerint nem az eloiras alapjan fozom meg, hanem kette valasztom a muveleteket. Egyszer keszitek resztelt majat, es utana egy tartalmas jo kis lecsot, es a vegen osszeboritom a kettot. Na jo, kicsit ossze is rottyantom oket. Azt nem tudom, hogy `bacskai` modon milyen koret illik hozza. A lecso miatt a tarhonya is szoba jott a fejemben, de a vegen maradtam a maj miatt a sima fott burgonyanal. Illetve nem is sima, mert ha a maj es a lecso ala sutok egy kis fustolt szalonnat, akkor a szalonna porcok megbolondithatjak a sima fott krumplit is.

Vagy legyen inkabb rizs hozza?

A bejegyzést írta: Cathy

Hozzászólások

időrendi sorrend

2016. március 6. 06:46
chia mag. az legalább drága.
2016. március 4. 21:30
Legjobb hozzá a krumlipüré..
2016. március 4. 20:42

megtekintés Válasz erre: zsoltne.eva - 2016. március 4. 16:49

A számból vetted ki a falatot... Eredetileg én is erre gondoltam, csak nem cs.májjal... füstölt szalonnát alá, vagy 3 paprika, az jó, ha kicsit csípős... megolvasztom a szalonnát, rajta megfonnyasztom a hagymát, rá a zöldpaprikát, közben sózom, borsozom... (hiába, a magyaros fűszereket szeretem...), ha van kis lecsókolbász, mehet bele az is... pár szem karikára v. kiskockára vágott krumplival együtt... fedőt rá... A kedvencem újabban a paradicsomszósz, a dobozos, egy két kanál a végén, kevés víz, hogy legyen szaftja... mennyei! :-)

Igy van! Lecsot en is nagyon szeretem. :) Meg majd betervezem valamikorra a bacskai rizses hust is, igy kulon fozve a rizses hust es a lecsot, aztan osszeboritva. Jobban kijon a lecso ize.
2016. március 4. 20:40

megtekintés Válasz erre: Sanda - 2016. március 4. 17:54

A kölest is bátran merem ajánlani.

Rizs helyett a koles, a hajdina. Igaz. Nem vagyok nagyon raszokva, de ettem mar, es szerettem. Koszi az otletet, elraktarozom!
2016. március 4. 20:39

megtekintés Válasz erre: emillio - 2016. március 4. 17:47

Kedves Cathy!

A lecsós csirkemáj mellé illik a rizs köret,
vagy a szalvétagombóc! De teheted kuszkuszra is,
vagy tarhonya mellé! Ha nem tudsz dönteni,
akkor csak úgy natúron, - friss puha kenyérrel.....

Tenyleg! Kenyerrel a lecso is a maj is tokeletes. :)
2016. március 4. 18:03

megtekintés Válasz erre: Sanda - 2016. március 4. 17:54

A kölest is bátran merem ajánlani.

Igazad van Sanda, de a kölest én
a pintyekre hagyom! (:-D)
2016. március 4. 17:54
A kölest is bátran merem ajánlani.
2016. március 4. 17:47
Kedves Cathy!

A lecsós csirkemáj mellé illik a rizs köret,
vagy a szalvétagombóc! De teheted kuszkuszra is,
vagy tarhonya mellé! Ha nem tudsz dönteni,
akkor csak úgy natúron, - friss puha kenyérrel.....
2016. március 4. 16:49
A számból vetted ki a falatot... Eredetileg én is erre gondoltam, csak nem cs.májjal... füstölt szalonnát alá, vagy 3 paprika, az jó, ha kicsit csípős... megolvasztom a szalonnát, rajta megfonnyasztom a hagymát, rá a zöldpaprikát, közben sózom, borsozom... (hiába, a magyaros fűszereket szeretem...), ha van kis lecsókolbász, mehet bele az is... pár szem karikára v. kiskockára vágott krumplival együtt... fedőt rá... A kedvencem újabban a paradicsomszósz, a dobozos, egy két kanál a végén, kevés víz, hogy legyen szaftja... mennyei! :-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: