újabb események régebbi események további események
15:19
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:29
DlYqhrRSVfi regisztrált a weboldalra

Nem baj...

2012. március 3.

Vissza a naplóhoz

Megint elmaradt egy randink. Nem az ő hibája, de... azért rossz volt, mert vártam nagyon. De ami rossz a jóban, hogy amikor beszéltem vele, a hangján hallottam, hogy ő jobban ki van akadva rajta, mint én.
Persze, mert én már megszoktam, hogy sokat kell rá várni, de ő nem szokta meg, hogy ne láthasson, ha akar. Na, majd legközelebb összejön.
- Nem jött össze Donnácskám, nem tudtam jönni - mondta.
- Nem baj... - próbáltam nyugtatni és nem hibáztatni.
- Egy frászt nem baj! - mérgelődött.
- Te bánod? - totál meglepődtem, még mindig meglepődök, hogy tényleg fontos vagyok. - Te tényleg mérges vagy, hogy nem tudtál jönni? - csodálkozom.
Ennek a tudta mindent megér nekem. Nem csak én vagyok szomorú. Na, majd legközelebb. Különben is, mostanában úgy érzem, hogy valami új fejezet kezdődik nálunk. Örömteli várakozással nézek elébe.

Jó éjt!
Jól elfáradtam ma. De megnyugodott a lelkem.

A bejegyzést írta:

Hozzászólások

időrendi sorrend

Ezt a várakozást sose lehet megszokni...mégis várunk mindig! Én szintúgy meglepődtem a nagy Ő-n, hogy annyit jelentek neki.... úgy látszik tudnak még meglepetést okozni nekünk.
fel a fejjel!

Tatjana

megtekintés Válasz erre: Tündér

Kedves Donna!

Talán a várakozás az, ami legjobban szítja a szerelmet. A hiányérzet és a vágyakozás nem engedi ellaposodni az érzelmeket. Örülök, hogy megnyugodott a lelked!

Pussz, Tündér

Köszi Tündér!
Az biztos, hogy nem könnyen állnak így be a szürke hétköznapok. :)
Puszi! DJ
Kedves Donna!

Talán a várakozás az, ami legjobban szítja a szerelmet. A hiányérzet és a vágyakozás nem engedi ellaposodni az érzelmeket. Örülök, hogy megnyugodott a lelked!

Pussz, Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: