újabb események régebbi események további események
09:22
wXavBLqjCthMSuKG regisztrált a weboldalra
12:27
Tündér módosította a naplóbejegyzését
12:26
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
02:01
Pinupduzk regisztrált a weboldalra

Gyógyír

2014. november 27.

Vissza a naplóhoz

http://news.noinetcafe.hu/index.php/egeszseg2/19476-igy-vedhet-meg-napi-egy-pohar-bor-a-szivbetegsegtol

Idézet a fenti cikkből:
"A szakértők felfedezték, hogy a kis mennyiségű alkohol védelmet nyújthat a szívbetegséggel szemben, de csak azok esetében, akik rendelkeznek a CETP TaqIB nevű gén egy bizonyos variánsával. Ezt a gént azonban húszból három ember hordozza. A kutatók azt állítják, eredményeik ellentmondanak azoknak az állításoknak, melyek szerint a mértékletes alkoholfogyasztás (nőknél heti hét, férfiaknál heti tizennégy ital) széleskörű egészségügyi előnyökkel jár."


Megvilágosodtam! Ezek szerint pusztán egészségmegőrzési szándékkal isznak az emberek. Lehet, hogy a szívük egészséges marad, csak a májuk rohad el.

Hol van már "az egy pohár tej, tiszta fej" reklám szlogen? Süllyesztőbe került,egyébként is egy liter ebből is, abból is egy árban van, hiszen a tejből hiányzik a zsírtartalom, a bor meg meg kell mutatni a szőlőt, hogy akár abból is készülhetett volna. Ám a hatásuk fenomenális!

A bejegyzést írta: Yolla

Hozzászólások

időrendi sorrend

-Most pedig..... hukk.... kimond ..... kimondottan .. hukk....
gyógyászati célból.... . hukk ..... igyunk.... aztán majd.....
éneklünk is .....

(:-D)
Nem vagyok szakértője ennek a dolognak... nem is akarok azzá válni, de alkalomadtán élek, ők meg visszaélnek vele... Mármint azok, akiknek mutatniuk is kéne valamit. Hogy, ha már egyszer kotyvasztanak, legalább ártson, vagy használjon... de mindegy is, hiszen már azt sem hisszük el. De ez már senkit sem érdekel... Egy nagy csalafintaság az egész.
Ha ebből sem jöttél rá, hogy én ezt már rég tudom, majd ha túlélem, elmesélem mitől tartsd magad legalább te, távol. Az utolsó bekezdés nagyonis igaz. :-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: