újabb események régebbi események további események
09:22
wXavBLqjCthMSuKG regisztrált a weboldalra
12:27
Tündér módosította a naplóbejegyzését
12:26
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
02:01
Pinupduzk regisztrált a weboldalra

Ajándékvásárlás(ötszavas írás)

Látogatók száma: 42

Oroszlán,ól, ördög, őstulok, pajzán

Egy oroszlán elszántságával indultam neki utamnak.Tudtam,nem lesz könnyű feladat az elképzelt,összeírt dolgokat felkutatni beszerezni,de belém bújt a kisördög,hogy csakazért is mindent elintézek.
Sorbavettem,kinek mit is akarok venni.Nikinek a könyv,ez egyszerű feladat.Majd a Kicsinek bélelt farmert nézni.Bemegyek a ruházati boltba,ahol segítséget kérek,háta sikerrel járok.Hát nem!Miért is lenne pont abban a méretben.Viszont találok meleg térdzoknit a két leányzónak.Félsiker!Gyerünk tovább!Apunknak aktatáska.Hoppá!A bőrdíszműves bolt már nincs meg.Töprengés,akkor hogy is tovább?Irány a kínai áruház!De előtte még be kell néznem a százforintos boltba is kávéért.Kevés a hely, sok az ember,bizony némelyikük egy őstulok.Lökdösődés,taszigálás,pedig itt játékot is tudnék még nézni!Végül csak kávét veszek és menekülök innen,megyek tovább.A kínaiban rengeteg árú,néhány eladó és itt is sok ember.Némelyikük itt is állatként viselkedik,akinek ólban volna a helye.Úgy döntök,nem figyelek senkire,keresem a táskákat.Hát van is,csak valahogy az ára egyiknek sem passzol az én pénztárcámhoz.Szétnézzek inkább a piacon,valami más ajándék után.Egy próbát megér.A piacon is tömeg és míg én bőszen próbálom megtalálni azt ami kedves ajándék lehet enyéimnek,közelemben egy illuminált alak pajzán dalocskát énekel,miközben azt sem tudja hol van.Mit mondjak?Zajlik az élet ilyentájt.Öröm az ajándékvásárlás?Hát nem igazán.De miután átverekedjük magunkat a nehézségeken és a fa alá kerülnek kincseink,újra nyugtázzuk,hogy a Karácsony mekkora üzlet lett!Az Advent vad rohanássá vált a ráhangolódás,a várakozás a lelki készülődés helyett,a Karácsony pedig már az ajándékokról szól és elvész az igazi lényege.Jó lenne ha az ünnepek újra a várakozásról,szeretetről,örömről,szólnának!

A cikket írta: Anyu

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Tégy,ahogy neked jó!Puszi.

megtekintés Válasz erre: Anyu

November 30.-án gyújthatod az elsőt.Idén akkorra esik advent első vasárnapja.

Én előre hozom egy héttel és már holnap meggyújtok egyet, kettőt... :-)
November 30.-án gyújthatod az elsőt.Idén akkorra esik advent első vasárnapja.
Máris lökdösődés, tumultus? Hát tudod anyu, nem vagyok én egy vadbarom, egy nagy marha, hogy tülekedjek... Ha eddig ráért, kibír az még egy évet...
Igaz, mi változott tavaly óta? Most is szigorúan megvárom a jövő évet, annak is a legelejét... jan. 2-án minden eldőlhet, vagy ledőlhet,... de valamilyen irányba egészen biztosan elmozdul, remélhetőleg... és akkor elindulok végre beszerezni a tavalyi egyenajándékot... egy hasznosat... a lányom kávéfőzőt szeretett volna, én meg egy centrifugát. A kettő együtt nem fog menni... Hát itt tartunk.
Ennyit és még sokkal többet is mesélhetnék a karácsonyi ajándékozásról és a szeretetről... Részemről a fáklyás menet..., lehúznám a rolót, de az is tönkrement, akkor marad a gyertyagyújtás, mert az legalább ingyen van...
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: